logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/KMO/KMO_slider_2000x0-copy_2.png?1454418642&w=2000&h=425
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/KMO/BannerKMO-Apple1a.jpg?1455198663&w=2000&h=425

Lab9 Business

Uw partner voor de aankoop van hard- en software en de integratie ervan in uw bestaande IT omgeving.

Gedreven om elk digitaal productieproces te verbeteren, integreren wij de best mogelijke oplossing binnen uw bestaande IT omgeving, zowel voor Mac als PC, iPad, iPhone en andere mobiele toestellen. Naast de verkoop van de producten, verzorgen wij de installatie en krijgt u degelijke opleiding. Uw werk-comfort is onze inzet ... elke dag!

 

Apple Premium Reseller

Lab9 een divisie van Online Grafics NV, biedt het volledige Apple assortiment aan. Zowel voor Macs, iPads als iPhones kan u bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers zijn gecertifieerd door Apple en helpen u graag verder bij eender welke technische vraag over Apple hard- of software.

 

Ervaring met zowel Mac als PC.

Ook indien u uw bestaande PC omgeving wilt behouden, kan u bij ons terecht voor de aankoop van uw IT (Mac/PC) oplossingen en voor de integratie van deze oplossingen in uw bestaande omgeving. Dankzij onze jarenlange samenwerking met partners als Microsoften HP kan u hiervoor ook rekenen op de nodige expertise van onze medewerkers.

 

Oplossingen op maat met een langetermijnvisie.

Wij bieden geen standaardoplossingen aan, maar luisteren naar de specifieke noden van uw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw IT-omgeving. Via de nodige ondersteuning en eventuele opleiding zorgen we dat u ook op lange termijn geholpen wordt.