logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner

De Digitale Werkplek

25/11/2016

 

De manier van publiceren is de laatste jaren sterk veranderd. Waar vroeger altijd papier werd gebruikt, wordt er nu meer en meer gebruik gemaakt van digitale media (sociale media, internet communicatie, gebruik van smartphone en tablet). Dit heeft uitgesproken gevolgen voor onze grafische markt. 

 

Hierdoor is communiceren met je doelpubliek complexer geworden, maar het biedt ook heel wat opportuniteiten. Onze grafische toeleveranciers spelen hier sterk op in en bieden ons verschillende oplossingen. Adobe, de meest belangrijke leverancier voor content creatie, heeft eind 2012 besloten om Adobe Creative Suite te transformeren naar Adobe Creative Cloud. Er werden een hele reeks nieuwe tools ontwikkeld om zowel online als offline content te creëren. Heel wat andere leveranciers spelen hierop in. Tijdens de Digitale Werkplek leggen we de focus op de nieuwe producten van Adobe met daarnaast de bijkomende oplossingen van andere leveranciers die naadloos samenwerken met Adobe, om zo een totaaloplossing te vormen en de productiviteit te verhogen binnen de premedia productie.

 

Programma

OntdekAdobecc2017-DW5.jpg

 

Iedere aanwezige kan op 25 november, naast de sessie van Stef Verbeeck, drie inhoudelijke sessies volgen. Stel zelf je programma samen en kies uit de 18 onderwerpen die deze dag aan bod komen. Al deze onderwerpen stellen een oplossing voor waarmee je een stapje dichter komt om de productiviteit binnen jouw bedrijf te verhogen.

 

Voormiddag

08u30: onthaal met koffie

 

09u00: Welkomstwoord Lab9

 

09u30: Sessie 1 - maak keuze tussen de 6 mogelijkheden

10u45: Sessie 2

Namiddag

13u00: Plenaire sessie - Stef Verbeeck, KMO-branding

14u30: Sessie 3

15u30: Netwerkdrink

Praktische info

Wanneer?             25 november 2016    

Waar?                     ALM, Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen

Kostprijs?             Gratis, mits inschrijving. bij afwezigheid zonder annulatie wordt een kost van €75 aangerekend

Gratis inschrijven

U kan zich niet meer inschrijven voor dit event.