logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner
Lieven Van de Velde YOUniverse bvba-foto Luk Collet-3717.jpg

Lieven Van de Velde - Online Marketing: Haal meer uit je website 

Spreker: Lieven Van de Velde - YOUniverse
Startuur: 13:00

 

Iedereen is er stilaan van overtuigd dat een website een cruciaal onderdeel is van het marketing verhaal van een onderneming. Dit is zeker ook het geval voor bedrijven die actief zijn in de grafische en communicatie sector. Steeds meer van klanten en potentiële klanten verwachten een professionele website met duidelijke informatie over het hoe, wat en waarom van de onderneming. Ondanks dit alles krijgt een site binnen een onderneming vaak te weinig aandacht. Er gebeuren te weinig vernieuwingen, de inhoud is in veel gevallen niet engagerend genoeg en optimalisatie bestaat in veel gevallen gewoon uit het overlopen van enkele getallen in de webstatistiek software.

 

De centrale sessie van Lieven Van de Velde, e-commerce coach en trainer, brengt praktische tips en advies over hoe men een bestaande site kan versterken.

We bekijken hoe u de optimalisatie van uw zaak, en zelfs die van uw klanten, op de gestructureerde manier kan aanpakken met als bedoeling om meer rendement uit de site te halen.

Google analytics staat bij deze optimalisatie centraal en krijgt tijdens de sessie dan ook de nodige aandacht.

 

De cases die aan bod komen, op maat van ondernemingen uit de grafische en communicatie sector, stellen de deelnemers in staat om concreet aan de slag te gaan met het versterken van de bestaande site.

 

Volgende leveranciers komen aanbod: