logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner
1_Wacom3Dcreatie.jpg

Wacom: Cinema4D workflow on the go met Wacom MobileStudio Pro

Spreker: Lars Scholte - Wacom
Startuur: 09:30

 

Biografie Lars Scholte

Lars Scholten (CyBear) is een freelance CG Artist en trainer gevestigd in Amsterdam. Hij werkt samen met andere freelancers aan animatie projecten voor klanten als Disney Channel, KLM, Liberty Global en verschillende Nederlandse omroepen. Hij is gespecialiseerd in het modeling, rigging en rendering.

 

Maxon benoemde hem als Lead Instructor voor Cinema 4D in Nederland. Naast persoonlijke training deelt hij vaak zijn kennis over 3D en visuele effecten op de beurzen, events en korte tutorials op Vimeo.

 

 

Inhoud

n deze presentatie door Wacom wordt de break-down van drie verschillende 3D animatie projecten getoond. Het geeft voor zowel beginner als gevorderde Cinema 4D en After Effects gebruiker een kijkje in de keuken van een professionele 3D animatie studio.

 

Het eerste project omvat een showreel van studenten van het College of MultiMedia in Amsterdam. Lars toont hoe verschillende luchtvaartuigen klaar werden gemaakt voor rendering. Tevens tonen we hoe deze toestellen in eindeloze landschappen van wolken, bergen en oceanen werden geplaatst voor de uiteindelijke post productie.

 

Het tweede project is een commercial voor UPC (Nu Liberty Global) waarin een pak een aantal glazen ruiten kapot slaat. Dit project staat bol van particle en dynamics systemen. Met een paar simpele set-ups wordt het duidelijk hoe een dergelijke monster productie tot stand kan komen

 

Het laatste project is een Virtual Reality project voor Liberty Global. In deze break-down wordt uitgelegd hoe vanuit Cinema 4D kan worden gerenderd naar een volwaardige 360 graden film voor Youtube of een virtual head-set.

 

 

 

Volgende leveranciers komen aanbod:
 
Wacom