icon-lookinglass.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
LaCie

Met toonaangevende technologie, hoge prestaties en kwaliteit en goede klantenondersteuning helpt LaCie u uw creatieve visie realiseren. LaCie onderscheidt zichzelf doordat ze zich helemaal op de ontwerpen richten, ongeëvenaarde technische prestaties leveren en jarenlange betrouwbaarheid bieden.

brandpage-lacie-1.jpg

LaCie ontwerpt opslagoplossingen van wereldklasse voor fotografen, videografen, professionele audiobewerkers en andere intensieve gebruikers. Met de toonaangevende technologie, hoge prestaties en kwaliteit en goede klantenondersteuning helpt LaCie u uw creatieve visie realiseren.

 

In de afgelopen tien jaar zijn ze onafgebroken de beste in hun klasse geweest en hebben ze steeds als eerste in de branche de nieuwste innovaties geïmplementeerd, zoals Firewire, USB3.0 en USB-C en de Thunderbolt-technologie.

LaCie werkt al sinds 1992 samen met visionairs op het gebied van ontwerpen. Een lijst vol prominente ontwerpers heeft hun stempel al op hun producten gedrukt, van Ziba Design en Porsche Design GmbH tot Karim Rashid, Ora-ÏIto, Philippe Starck en Neil Poulton. Het talent van deze ontwerpers betekent dat u niet gewoon een simpel apparaatje krijgt om uw bestanden op te slaan. Integendeel, u koopt een product waarin ontwerp en technologie samenvloeien tot een apparaat met totale bruikbaarheid. Uw levenswerk is bij LaCie in veilige handen!

brandpage-lacie-2.jpg