icon-lookinglass.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
Twixl

twixl-publusher-1.jpg

Met Twixl Publisher kun je de content creëren voor  apps op tablet en smartphone. Twixl regelt het proces van ontwerp tot publicatie in de app store of binnen een eigen privé-omgeving. Twixl Publisher is een content creatie tool, een app creatie tool en een distributie-tool.

 

De creatie tool biedt een plug-in op Adobe InDesign die het mogelijk maakt interactieve content voor mobiele apparaten te creëren. Je kunt ook volledig HTML-gebaseerde content verwerken die met een willekeurige tekst of-UI gebaseerde tool gecreëerd is.

Een veelheid van interactieve content types wordt ondersteund, zoals diavoorstellingen, audio, video, web-viewers en meer. 

De app creatie tool is een stand-alone OS X-applicatie waarmee je tablet apps, smartphone apps of universele apps voor iOS, Android en de Kindle Fire. Zowel single- en multi-issue toepassingen kunnen on demand worden gepubliceerd, in de app stores of ingezet worden in een eigen omgeving.

 

Daarnaast kan een Web Reader export van je publicaties worden weergegeven in een browser op een desktop of notebook.

De distributie oplossing beheert de distributie van al je publicaties in de verschillende app stores of van je eigen omgeving.  De oplossing zorgt voor de opslag, ondersteunt de in-app aankopen en abonnementen, beheert wie welke publicaties gedownload heeft en voor hoe lang en geeft gedetailleerde analytics informatie. Tenslotte stelt de oplossing je in staat met  je abonnees te communiceren door middel van push-notificaties.