AppleCare Protection Plan

Service en ondersteuning door de mensen die je Mac het beste kennen.

Apple maakt de hardware, de besturingssystemen en vele apps. Daarom weten hun deskundigen goed hoe alles samenwerkt en kunnen ze de meeste problemen in één gesprek oplossen.

 
AppleCare voor Mac
 
 

Geniet van 3 jaar gemoedsrust wanneer je het AppleCare Protection Plan voor Mac koopt.

Met het AppleCare Protection Plan voor Mac heb je tot drie jaar lang recht op deskundige ondersteuning en profiteer je van extra mogelijk­heden voor reparatie van je hardware door Apple.

Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, hoef je de telefoon maar te nemen om antwoord te krijgen op vragen over je Mac, macOS en Apple apps als Foto’s, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote. Je kunt je Apple product zelfs ter plekke laten repareren als je in het buitenland bent.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN APPLECARE

01    Zoals vastgelegd in het Belgisch Burgerlijk Wetboek vormen de voordelen van het AppleCare Protection Plan een aanvulling op het recht van de consument op gratis reparatie of vervanging door de verkopende partij van goederen die tot twee jaar na levering niet voldoen aan de koopovereenkomst.

02   Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac worden aangeschaft en biedt tot drie jaar extra serviceopties, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac. De voordelen die je conform het AppleCare Protection Plan hebt, vormen een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet. Servicedekking is alleen beschikbaar voor Mac en de oorspronkelijk meegeleverde accessoires en biedt bescherming tegen batterijen die minder dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit hebben.

03   Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden.

04   De beschik­baarheid van serviceopties hangt af van het land waarin de service wordt aangevraagd en de plaats waar de door Apple erkende serviceaanbieder zich bevindt. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat prestaties en betrouwbaarheid betreft gelijk zijn aan nieuwe onderdelen.