icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Adobe Stock credit wel/niet zichtbaar

2018-11-26 10:19:38 | Marieke Du Pré

Een Adobe Stock licentie moet altijd gekoppeld zijn aan een gebruiker. Indien er al bestaande users zijn, kan de Stock gekoppeld worden aan één van die bestaande gebruikers of aan een nieuwe gebruiker (dit laatste om eventueel mensen, die geen CCT licentie hebben, toch toegang te geven tot de Stock beelden). In om het even welk geval zal ook de rest van het team van gebruikers toegang hebben tot Adobe Stock.

 

Een gebruiker koppelen aan een Adobe Stock licentie gebeurt op identiek dezelfde manier als een gebruiker toewijzen aan een gewone licentie.

 

Het is mogelijk dat je de beelden niet direct online kan zien op stock.adobe.com, dan moet je op stock.adobe.com rechts bovenaan klikken op je bedrijfsnaam .

 

 

Daar kan je ofwel de juiste bedrijfsnaam aanklikken ofwel ‘persoonlijk’ aanklikken.

 

 

Indien je beelden opgebruikt zijn voor die maand, dan komen die de volgende maand, op de dag van hun vernieuwingsdatum weer beschikbaar (bv. Als vernieuwingsdatum 23/11 is, dan komen die iedere maand op de 23e beschikbaar).

 

Je kan enkel beelden downloaden onder ‘Afbeelding’, ‘3D’ en ‘Sjablonen’. Premium afbeeldingen, afbeeldingen onder ‘Redactioneel’ en ‘Video’ kunnen enkel online aangekocht worden.