icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Gebruiker verwijderen

2018-11-26 11:18:24 | Marieke Du Pré

Indien iemand geen toegang meer hoeft te hebben tot de software, haal je die best uit je Team.

 

Hiervoor moet je inloggen op adobe.com als beheerder (indien niet gekend, mail naar adobe.sales@lab9.be).

 

Daar doorklikken naar ‘Team beheren’.

 

Het juiste product kiezen.

 

 

Daar kan een bestaande gebruiker verwijderd worden, door die aan te klikken en te klikken op ‘Gebruiker verwijderen’.