icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Lab9, uw Adobe Platinum partner

2019-12-19 15:44:17 | Vincent Van der Meeren

Met trots mogen wij ons de enige Adobe Platinum partner noemen. Dit houdt is dat wij een directe lijn hebben bij Adobe en wij jullie de beste service kunnen bieden die mogelijk is.

Laat me kort even toelichten hoe wij dit voor jullie elke dag opnieuw waarmaken.

Wij hebben een voltallig A(dobe)-TEAM die klaar staat voor jullie. 1 Adobe Sales Consultent 

die u dagdagelijks kan helpen bij u installatie en/of overdracht van licenties en de administratie hier rond. Zij zal u ook jaarlijks op tijd herinneren aan de verlenging van je licenties. Op deze manier willen wij je volledig ontlasten van uw zorgen en nemen wij deze zorg met plezier op ons. Indien gewenst komen we ook graag jaarlijks langs op een persoonlijk gesprek, Dit om je noden beter in kaart te kunnen brengen en een gepast advies te kunnen geven. Voor meer info adobe.sales@lab9.be

Ook hebben we een aparte divisie, nl. Lab9 Academy waar 3 Adobe Certified Experts paraat staan om u verder op te leiden. Dit kan via onze kalandertrainingen maar ook volledig op maat naar uw wensen. Voor meer info contacteer academy@lab9.be

 

Jaarlijks organiseren we ook webinars en events zoals Creative Inspiration & Solution Day waar jullie allen welkom op zijn. Op deze momenten maken wij gebruik om onze jarenlange ervaring in de grafische markt te delen met jullie. We geven graag wat tips en tricks om u nog efficiënter te laten werken. Heb je interesse ? schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief, dan wordt je zeker en vast op de hoogte gebracht van deze events.

 

Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn kunt u met heel technische vragen/problemen altijd terecht bij ons hotline. Daar zal je kennis maken met ons technische opgeleide mensen.

 

Verder kunnen we u ook perfect adviseren rond hoe u rond Adobe uw workflow perfect kunt opzetten. Nood aan een programma voor fontbeheer? Of om makkelijk catalogussen op te stellen? Toch liever advies over hardware en nood aan performante toestellen?

Contacteer ons, we helpen u graag verder!