logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/KMO/KMO_slider_2000x0-copy_3.png?1458745777&w=2000&h=425

Point-Of-Sale

Lightspeed.png

Lightspeed Retail

LightSpeed is een baanbrekend point-of-sale systeem uitsluitend  gebouwd voor Mac en specifiek ontwikkeld voor de groeiende kleine en middelgrote ondernemingen. Lightspeed blinkt uit in de retail-omgeving door een uitgebreide reeks van eenvoudig te gebruiken tools, die verkoop, opvolging en rapportering makkelijk maken.

 

Lightspeed Horeca

LightSpeed Restaurant is, zoals de naam het zegt, specifiek ontwikkeld voor de horeca. Je kan met de iPad orders opnemen bij je klanten en nadien de bestelling doorsturen naar de keuken. Samen met de blackbox is LightSpeed Restaurant de tool voor je zaak, want met Lightspeed hou je je restaurant perfect in de hand.

Randapparatuur.png

Randapparatuur

Om je Point-Of-Sale goed uit te rusten, heb je nood aan de nodige randapparatuur.  Een goede barcodescanner en ticket-printer zijn voor elke kassa heel belangrijke onderdelen. Wij helpen je graag verder bij het bepalen welke toestellen voor jouw Point-of-Sale omgeving de juiste keuze zijn.  Ook voor kassalades en betaalterminals, kan je bij Lab9 terecht. Meer en meer doen ook de mobiele betaaloplossingen hun intrede.  Met iPod/iPhone en de nodige extra hardware opties  en apps, kan je je klanten laten betalen met de kaart van op eender welke plaats in de winkel. Dit bespaart heel wat wachttijd aan de kassa en hierdoor verloopt de verkoop veel vlotter.

 

 

Onze partners

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/Merken/brands-lightspeed.png?1422273863&w=600&h=400