logo.svg
logo.svg
packaging_slider_2000x0 copy.png

29 maart - 1 april te Antwerpen

 

Je bent actief in de opmaak van verpakkingsmaterialen? Dan betekenen de Adobe softwarepakketten iets anders voor je dan voor iemand die brochures maakt. Graag leggen we de focus op het correct aanleveren en opmaken van documenten.

 

We hebben een weekprogramma opgebouwd uit de pakketten Illustrator, Photoshop, Acrobat en Colormanagement. Allen worden specifiek ingevuld met de focus op Packaging. Met spreker op de opleidingsdag Acrobat DC van PitStop Enfocus!

 

We hebben volgend programma voor je uitgestippeld:

 

Dinsdag 29 Maart: Adobe Illustrator

Hoe kan je nóg efficiënter tekenen? De shaper tool, join tool, perspectieftekenen,... Tips en tricks én de laatste nieuwtjes in Illustrator CC! We gaan ervan uit dat Illustrator je werkomgeving is.

 

Woensdag 30 Maart: Colormanagement

Kleur is een veelbesproken item in drukwerk. In de verpakkingsindustrie is dit niets minder. We leggen je uit hoe je het kleurbeheer in elkaar zit en hoe je kan anticiperen op ongewenste verrassingen na het drukproces. Een must-know-opleiding!

 

Donderdag 31 Maart: Adobe Photoshop

Adobe Photoshop specifiek voor de verpakkingsindustrie. Geavanceerde fotobewerkingsopdrachten komen aan bod; realistische schaduwen maken, werken met kanalen, artboarts, 3D, video, non-destructief werken,... En uiteraard tips en tricks in de vernieuwde omgeving van Adobe Photoshop CC.

 

Vrijdag 1 April: Adobe Acrobat DC

In de voormiddag wordt je een 2 tal uurtjes door Andrew Bailes-Colins, Product Manager van PitStop up to speed gebracht.

 

PDF is hét formaat voor bestandsoverdracht in de grafische wereld. Helaas ontvangen printers nog steeds 1 op 4 PDF bestanden die falen als deze geprint worden. Enfocus PitStop is al jaren dé referentie om deze problemen in PDF bestanden te detecteren en snel aan te passen. Dit zorgt voor snellere verwerking van bestanden, minder fouten en dus een grote besparing. In deze sessie zal Andrew Bailes-Colins, Product Manager van PitStop, jullie een introductie geven in het zwitserse zakmes voor PDF bestanden. De sessie zal Engelstalig zijn en wordt in de opleidingsdag Adobe Acrobat DC verwerkt in de voormiddag.

 

Namiddag: Adobe Acrobat is in een nieuw kleedje gestoken. We pikken de items eruit voor jou belangrijk zijn; wegwijs in de nieuwe interface, printproductie, handelingen, optimalisatie van je pdf-document.

 

Interessante prijs!

Prijs: 220 euro i.p.v. 275 euro

1 opleiding = 220 euro/dag

2 of 3 opleidingen = 200 euro/dag

4 opleidingen= 190 euro/dag (enkel geldig als de opleidingen door eenzelfde persoon worden gevolgd) de vermelde prijzen zijn excl. BTW.

Praktisch

Locatie: Fotografielaan 18, Antwerpen (Wilrijk)

Inschrijven

Naam
Voornaam
Functie
Email
Bedrijf
Straat + nr
Postcode + Stad/Gemeente
Telefoonnummer
Ik schrijf me in voor volgende opleidingsdagen: