logo.svg
logo.svg
Event_After Adobe MAX - header event.jpg

After Adobe MAX 2017

After Adobe MAX 2017

Donderdag 9 November 2017

Na het succes van After Adobe MAX in 2016 - met 150 deelnemers - organiseert Lab9 met VIGC en Adobe een nieuwe editie van dit niet te missen event.

 

Tijdens deze editie lanceren we praktische en inspirerende workshops waarin je nog meer feeling krijgt met de nieuwste design features en tools! Die vinden plaats in de voormiddag. Let wel, de plaatsen zijn beperkt

 

Bert Dries, a.k.a. 'Musketon', - de enige Belg die door Adobe in Las Vegas was uitgenodigd -  opent vervolgens de namiddag met een verslag over MAX Las Vegas 2017. Daarna geven Bart Van de Wiele (Adobe) en Dimitri Stevens (Lab9) hun 'in depth' visie over de nieuwe inspirerende features, projecten en tools die op MAX werden voorgesteld. Alex Kunst, onafhankelijk journalist en columnist, vertelt je dan weer meer over de 'Dutch Design Week', een jaarlijkse design festival in het Nederlandse Eindhoven dat telkens meer dan 300.000 designers op de been brengt. We sluiten af met Rizon Parein, internationaal gerenommeerd 3D designer en illustrator. Hij geeft een inzicht in zijn projecten voor onder meer Nike, Jay Z, Google, Facebook en Mercedes Benz met subtiele verwijzingen naar zijn eigen mening over 3D designing en Adobe tools. 

 

Tijdens het netwerk event kan je kennis maken met Wacom’s nieuwste pen tablets en display tools.

‘Get inspired’ en schrijf nu in voor #AAMAX17!

Video

Praktisch

Kostprijs: Voormiddag betalend, namiddag Gratis, mits inschrijving

Waar: ALM Antwerpen - Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen

Inschrijven