logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner
Elvis.jpg

Mediabeheer met Elvis DAM

Spreker: Laurent De Wilde - Lab9
Startuur: 15:45

 

Elvis DAM is het meest moderne Digital Asset Management systeem op de markt. Studio's, Uitgevers en Marketeers gebruiken het Elvis DAM systeem om hun brand uit te bouwen.
 
Direct een volledig overzicht
Elvis DAM helpt je bij het centraal beheren van je digitale content voor al je media uitingen en campagnes. De zoekmethode van Elvis DAM is zeer krachtig en intuïtief en uiterst gebruikersvriendelijk in al zijn eenvoud. Op basis van metadata die je toevoegt aan je bestanden ben je in staat eenvoudig de juiste content te zoeken en te filteren. 
 
Integratie met de Adobe pakketten
Elvis DAM ondersteunt alle gebruikelijke grafische bestandsformaten en kent een naadloze integratie met de Adobe Creative Cloud software zoals Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en dergelijke meer.
 
Deel en verdeel marketingmateriaal met één klik
Met Elvis DAM kun je eenvoudig bestanden delen met collega's en externe partners. Elvis DAM kent een uitgebreid rechtenmodel zodat alleen bepaalde gebruikers toegang krijgen tot specifieke assets. Ook is het mogelijk zogenaamde collecties te maken waarin je beelden verzamelt voor bijvoorbeeld een campagne of een project.
 
Deel de juiste afbeelding op het web
Middels de goed gedocumenteerde API kunnen eenvoudig integraties gemaakt worden met websites, portals en andere applicaties zoals Content Managent Software en Product Informatie Management Software.
 
Meerwaarde van Elvis DAM
Met Elvis DAM  kun je dus nadrukkelijk besparen op de kosten van creatie, de time-to-market enorm versnellen, je huisstijl bewakingen in al je media. en maak je het mogelijk jouw content op ieder moment, via ieder medium, naar iedere doelgroep te communicere

 

Volgende leveranciers komen aanbod:
 
WoodWing