logo.svg
logo.svg
Apple in Business - banner

Maak content-apps met Twixl en InDesign

Spreker: Laurent De Wilde - Lab9
Startuur: 10:45

 

Informatie verspreiden via digitale kanalen, het is ons alom bekend. Online media is niet meer weg te denken om informatie razendsnel tot bij de ontvanger te brengen en ideaal om klanten te prikkelen met nieuwe producten en/of oplossingen.

 

Met Twixl Classic ben je in staat om je eigen app te ontwikkelen die je content interactief aanbiedt. Een ideale oplossing om je klanten up to date te houden en absoluut een oplossing om de laatste versie van je portfolio of cataloog op zak te hebben.

 

Twixl heeft recentelijk Twixl5 gereleased. Hierbij is een compleet andere dimensie van content apps maken gelanceerd. Je kan nu de app razendsnel voeden met interactieve documenten vanuit InDesign, HTML5, video (al dan niet via streaming), RSS-feed en zelfs PDF’s. 

 

Vergelijk het met een nieuws-app; als je nu naar de app van een krant kijkt en kijkt enkele uren later opnieuw, zie je andere content. Dit houdt je app levend en up-to-date.

 

Wil je live je app laten vullen met de inhoud van je website, dan kan dit nu ook. We tonen in deze sessie één van de oplossingen; Inception van Woodwing. Dit is een online HTML-editor die live content doorduwt naar je app van Twixl5. 

 

Met andere woorden; als je aanpassingen doet in Inception om je website met nieuwe content te voeden, wordt deze automatisch beschikbaar gesteld in je app. Net wat waarop we aan het wachten waren!

 

Lees ook het verschil tussen Twixl Classic en Twixl 5 (Engelstalig-artikel) via deze link: https://www.linkedin.com/pulse/issue-apps-vs-artikel-apps-twixl-4-5-marieke-du-pre?trk=mp-author-card