logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner
3_ProjectOptimalisatie.jpg

Communicatie en opslag via Adobe Creative Cloud Team

Spreker: Marieke Du Pré - Lab9
Startuur: 14:30

 

Iedereen die een Adobe Creative Cloud abonnement heeft, kan gebruik maken van de Creative Cloud opslagmogelijkheden. Heb je een CCT (Creative Cloud for Teams), dan heb je recht op 100 GB! Hierin kan je documenten én assets opslaan. Zo kan je toestel onafhankelijk verder werken aan je files.

 

Naast de cloud opslag kan je deze mappen en bestanden delen met klanten of samenwerken intern of met freelancers. Deel je native Adobe files via een URL als feedback tool. Alle opmerkingen kunnen via de browser ingegeven worden en komen rechtstreeks bij de ontwerper toe. 

 

Dus geen duizend keer exporteren in een lowres PDF en verzenden naar meerdere personen om te reviewen. Maar laat je file zien en becommentarieer rechtstreeks op de laatste versie van de native file zelf én in de browser! Je hoeft de desktopprogramma's dus niet direct in de buurt te hebben.  Als eigenaar kan je oude versies van Adobe files terug tot leven roepen vanuit de Creative Cloud. Beperk zo de opslag van meerdere versies van een file.

 

In deze sessie krijg je een walkthrough en een nieuwe blik op cloud communicatie vanuit Adobe Creative Cloud.

 

Volgende leverancier komt aanbod:
 
Adobe