logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner
2_PitStopPro.jpg

Exclusief: De nieuwe PDF review module met Enfocus PitStop

Spreker: Chris De Clercq & Tim Bernaerdt - Lab9 & Enfocus
Startuur: 10:45

 

Een goed-voor-druk ontvangen is nog steeds een essentieel onderdeel van het printproces. Stuur je zoals velen ook nog de drukproeven via mail? Dan is dit zeker een sessie die je zal interesseren!

 

Het managen van het proces om een goed-voor-druk te ontvangen is moeizaam, tijdrovend en resulteert vaak in het goedkeuren van een file die niet overeenkomt met wat de klant wil geproduceerd zien. Om hierop een antwoord te geven komt Enfocus met een nieuwe oplossing: de PDF Review Module, een uitbreiding van hun gerenommeerde automatisatie-oplossing Switch.

 

Dankzij deze nieuwe module worden automatisch mails uitgestuurd en is het eenvoudig voor klanten om hun PDF files te bekijken in een HTML5 gebaseerde interface op een desktop of tablet. Geen gedoe meer met attachments en verkleinde PDF-bestanden. Nu kan de klant op een link klikken in de email en krijgt hij de productieklare PDF te zien in zijn favoriete browser, waar hij onmiddellijk ook de goedkeuring kan geven.

 

De officiële lancering van deze nieuwe oplossing is voorzien voor einde april, maar wij mogen deze exclusief al in pre-release aan jullie voorstellen!

 

Wij hopen u hier dan ook massaal te mogen op verwelkomen.

 

Volgende leverancier komt aanbod:
 
Enfocus