logo.svg
logo.svg
Digitale werkplek - banner

Summercamp 2016

 

 

Onze zomerse opleidingen op drie verschillende locaties dichtbij het water.
 

Print | van 5 t.e.m. 8 juli

Auberge Du Pêcheur | Sint-Martens-Latem

In deze week behandelen we de must-knows om een document drukklaar te maken. We zien de belangrijkste schakels in dit proces binnen Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign.  We gaan in op de vernieuwde mogelijkheden van Adobe Creative Cloud alsook de revisie-opties. Op vrijdag overlopen we de mogelijkheden van Enfocus PitStop om een PDF-bestand te controleren, te editeren en te certificeren.

Tablet Publishing | van 23 t.e.m. 26 augustus

MAS - Havenpaviljoen | Antwerpen

De focus ligt tijdens deze week op Tablet Publishing. In vier dagen tijd (van dinsdag t.e.m. vrijdag) doorlopen we de creatiemogelijkheden gericht op mobiele toestellen.
We leren bestanden voor te bereiden in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator om deze vervolgens via Adobe InDesign te exporteren naar een interactieve PDF, ePub en een App (via Twixl Publisher).

Animeren in HTML5 | van 23 t.e.m. 26 augustus

Thermae Palace | Oostende 

De meeste creatievelingen zijn vertrouwd met de klassieke grafische applicaties zoals Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en en Adobe InDesign. Tijdens deze week leggen we de nadruk op de opties om  animaties te maken binnen deze respectievelijke programma's. Je zal Html5-banners of videomontages leren maken zonder jouw vertrouwde omgeving te verlaten.

Overzicht

Inschrijven online kan niet meer, mail ons op academy@lab9.be.