logo.svg
logo.svg

Colormanagement

Colormanagement

GMG

CM-GMG.png

De grafische sector is drastisch door elkaar geschud als gevolg van de digitalisering. Agencies en drukkerijen kunnen groeien dankzij een lagere foutenmarge en vermindering van verspilling in proefdrukken. GMG heeft het verbeteren van de productiviteit binnen de grafische sector zijn missie gemaakt. Met het uitgebreide gamma van innovatieve colormanagement producten zoals Colorproof en ColorServer stelt GMG agencies en drukkerijen in staat om snel en efficiënt te gaan werken bij kleuromzettingen of om referentieproeven te maken. 

 

Over de integratie en het afstemmen van correcte kleurprofielen hoef jij je geen zorgen te maken, want dit wordt volledig verzorgd door onze eigen colormanagement specialist. 

Just Normlight

CM-JustNormlight.png

Controle van drukwerk of proefdrukken moet in een kleurcorrecte omgeving gebeuren. Hiervoor heeft Lab9 Grafics Just Normlight in huis. De lichtbakken worden door ons geleverd, alsook de wisselstukken en je kan ook meteen rekenen op de deskundige uitleg van onze colormanagement specialist. Op die manier kan je met een gerust hart werken in je productie.

X-rite

CM-xrite.png

Om de kleuren die je gebruikt hebt bij het ontwerp consistent te kunnen reproduceren is het natuurlijk belangrijk dat al je toestellen juist gekalibreerd zijn. Dankzij X-Rite kan je zowel je digitale camera, als je scherm en printer met ISO-standaarden op elkaar afstemmen. Zo wijken de kleuren die je gebruikt hebt bij het ontwerp niet af van de kleuren in de productie. Lab9 Grafics zorgt voor een oplossing bij elke stap van het productieproces zodat je de hoogste kwaliteit en voldoening haalt uit je werk.