logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/BannerGrafischeBedrijven-x-rite3.png?1455002513&w=2000&h=425
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/GMG_slider_2000x0.png?1453217588&w=2000&h=425
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/BannerColorManagementEpson.jpg?1455093882&w=2000&h=425

Color management

Colormanagemnt.png

Tijdens het volledige proces van opname tot uitvoer, zijn gestandaardiseerde kleurkarakteristieken een must om zo voorspelbare kleuren bij het afgewerkt product te kunnen verzekeren.

 

Uw toestellen calibreren
In eerste instantie is het naturlijk belangrijk dat al uw toestellen juist gecalibreerd zijn.  Zowel uw digitale camera, scherm als uw printer, kunt u met ISO standaarden op elkaar afstemmen. Hiervoor kunt u rekenen op de professionaliteit van Xrite

 

Kleuromzettingen
Telkens u een beeld wenst te reproduceren, moet dit afhankelijk van het publicatiemedium (offset, digitaal drukwerk, flexo, zeefdruk, …) geoptimaliseerd worden.  Met Adobe Photoshop en/of GMG Color Server, kunt u met  ICC profielen de nodige conversies doen.  

 

Referentieproeven maken en certifiëren
Doorheen het grafisch productieproces controleert u best via proofing ook tussentijds of de kleurinstellingen juist gebeurden.  Met een spectraalmeter, de juiste RIP software van GMG, een Epson proofing printer en het juiste printerprofiel, vormt dit geen uitdaging en kan u grote problemen verder in het process vermijden.

 

Kleurgetrouw drukken met de pers
Om een mooi en drukbaar resultaat te bekomen op de pers, is het aangewezen het PDF-bestand te optimaliseren met ISO normen.
Met de nodige meettoestellen en de specifieke software hiervoor van GMG krijgt u bij eender welke drukkerij hetzelfde kleurresultaat.

 

Onze partners

GMG
Just Normlicht
X-rite
Epson