logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Computer_To_Plate/CTP_slider_2000x0_2.png?1453793072&w=2000&h=425
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Computer_To_Plate/CTP_slider_2000x0.png?1453793073&w=2000&h=425

Computer-to-plate

Computer-to-plate.png

Het doel van Computer-to-Plate was in eerste instantie het vereenvoudigen van het prepress proces door het uitschakelen van de grafische film en het analoog vervaardigen van drukplaten. Hierdoor is er een betere proces controle mogelijk waardoor de stap naar het drukken in ISO eenvoudiger wordt. De komst van ontwikkelvrije en chemievrije CtP platen zorgen naast het uitschakelen van de ontwikkelaar als variabele in het proces bovendien ook voor de bescherming van het millieu.

Online Grafics heeft gekozen voor de Heidelberg producten en is handelspartner van de Firma Plantin omdat we overtuigd zijn van deze CtP oplossingen. 

 

Welke verwachtingen heeft men van een CtP configuratie? Eenvoudig af te stellen en te installeren, minimale afmetingen, doordachte automatisering, integratie in diverse workflows en onderhoudsvriendelijke productie zijn belangrijke economische factoren, maar vooral niet te verwaarlozen is de stabiliteit van het CtP proces zelf om het standaardiseren aan de pers te versnellen en te vereenvoudigen. Met de producten van Heidelberg is hieraan in alle opzichten tegemoetgekomen.

Onze partners

Kodak
Exile
Grapoteam
Heidelberg
Glunz & Jensen