logo.svg
logo.svg

Desktop publishing

Desktop publishing

Apple

DTP-Apple.png

Een snel en betrouwbaar werkstation is de ruggengraat van al je ontwerp en opmaakwerk. En dat is precies wat de toestellen van Apple zijn. Lab9 Grafics biedt je dan ook het volledige gamma van Apple aan: Mac, iPad en iPhone, je kunt voor alles bij ons terecht. Dankzij onze Apple gecertifieerde medewerkers kun je rekenen op deskundig advies bij aankoop van je toestel. 

 

Ook na aankoop staan we voor je klaar: dankzij onze in-house hersteldienst kun je op twee oren slapen. We zorgen daarnaast ook voor de naadloze integratie van je Apple-toestellen binnen je Windows-netwerk. Op deze manier kun je genieten van de superieure grafische mogelijkheden die de basis vormen van je prepress- of publishing-afdeling.

Wacom

DTP-Wacom.png

Met de Wacom Intuos tot de Wacom Cintiq met ingebouwd beeldscherm kent je creativiteit geen grenzen meer. De ultra pentechnologie laat je toe om te werken tot in de kleinste details. Zo komt je ontwerp helemaal tot leven. En dankzij de Wacom MobileStudio is ook mobiel werken geen enkel probleem. De MobileStudio heeft een krachtige computer onder de motorkap die je toelaat om overal even snel te kunnen werken. Bovendien heeft het topmodel ook een 3D-scanner waardoor je real life objecten kan inscannen en verwerken in Cinema4D of Maya.

Enfocus

DTP-Enfocus.png

Iedere designer of DTP-er kent de dril: je stuurt je werk door naar de drukker in een gestandaardiseerd PDF-formaat. We weten echter allemaal dat er bij de uitwisseling van bestanden wel al eens een fout in het bestand kan sluipen. Enfocus PitStop kan echter iedere PDF controleren en genereert tegelijkertijd een gecertifieerde PDF voor de drukker. De controle kan uiteraard ook geautomatiseerd worden via Enfocus Switch. De mogelijkheden zijn eindeloos. Automatisatie en integratie in de workflow is dan ook één van de speerpunten bij Lab9 Grafics.

Quark

DTP-Quark.png

Lab9 Grafics zou niet Grafics heten als we niet zouden denken aan de juiste software voor designers om hun ideeën te kunnen omzetten in projecten. Quark is de ultieme tool die je de controle geeft over tekst, beelden, vormen en kleurgebruik bij ieder ontwerp.

Adobe

DTP-Adobe.png

 

Of het nu gaat om beelden voor een webapplicatie of een superieure bedrijfsvideo, een designer kan niet zonder de nodige professionele software. Met de programma’s van Adobe maak je professionele designs in geen tijd. Bovendien is Online Grafics de grootste Adobe Platinum Partner in de Benelux. We kunnen je dus niet alleen Adobe Creative Cloud licenties aanbieden, maar ook alle ondersteuning om zorgeloos te kunnen werken. Heb je een probleem? Neem dan contact op met onze Adobe Creative Cloud Specialist, Leleu. Vraag ook zeker naar je gratis opleiding bij de overschakeling naar Adobe Creative Cloud.

Eizo

DTP-Eizo.png

Als je op zoek bent naar dé standaard op vlak van beeldschermen in de grafische sector, kijk dan niet verder dan Eizo. Kleur ligt aan de basis van ieder ontwerp. Dankzij de mogelijkheid om het scherm te kalibreren met een externe spectrometer of ingebouwde spectrometer. Indien het beeldscherm dan toch een defect toont, heb je 5 jaar fabrieksgarantie.

Lacie

DTP-Lacie.png

Veilig back-ups maken van al je data op verschillende toestellen? Het is allemaal mogelijk via de externe schijven van Lacie. Of je nu in een een macOS-omgeving of via Windows werkt, Lacie ondersteunt verschillende interfaces zonder problemen. Lab9 Grafics levert de on-the-go back-up oplossing voor jouw bedrijf. 

Easycatalog

DTP-65Bit.jpg

Easycatalog is de plugin bij uitstek voor database publishing zoals catalogi. Het legt de link tussen je database en InDesign en versnelt en automatiseert op die manier de publicatie van informatie. Zo ben je als gebruiker in staat om documenten snel en efficiënt op te maken, aan te passen en om teksten en afbeeldingen foutloos te verwerken. Lab9 Grafics 

XMPie

DTP-Xmpie.png

Op zoek naar een tool die je helpt om je direct marketing en crossmediale campagnes te beheren? Dan ben je bij XMPie aan het juiste adres. De software verwerkt al je variabele data tot één geheel. Lab9 Grafics biedt je via XMPie de mogelijkheid om een statisch deel - zoals een foto - en een variabel deel - zoals een adres of naam - aan elkaar te koppelen.