logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Groot%20Formaat%20Printen/BannerGrafischeBedrijvenEpson.png?1499257011&w=2000&h=425
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Groot%20Formaat%20Printen/BannerGrootFormaatHP.jpg?1455096896&w=2000&h=425
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Groot%20Formaat%20Printen/BannerGrafischeBedrijvenRoland.jpg?1455089212&w=2000&h=425

Groot formaat printen

GrootformaatPrinten.png

Groot formaat printen, steeds meer een opportuniteit voor de drukkerij, grafische bedrijven en de grafische afdeling binnen de KMO of multinational.
De vraag naar kleine oplages op groot formaat blijft stijgen. De grote waaier aan verschillende print media en formaten, creëert heel wat meerwaarde bij visuele communicatie. Je creëert oplossingen waar internet geen alternatief biedt.

Grootformaatprinters kunnen ingezet worden voor heel wat verscheidene toepassingen: Fotoprinting, Posterprinting, Maken van Prototypes, Marketing POS/POP, Belettering, Visual Communication, Stickers & Labels, Zeefdrukfilm…kortom alles dat geprint dient te worden in eerder kleinere oplagen kan mits de juiste combinatie Printer-Inkt-Media-Rip gerealiseerd worden

Gedreven door de nieuwste inkjet technologie en de komst van geschikte machines voor een bredere markt van grafische bedrijven, krijgt men een antwoord op deze tendens. De kwaliteit is steeds beter en de productiviteit hoger. De machines worden steeds eenvoudiger in gebruik.
Bij het gebruik van de nieuwste eco solvent inkt, zijn vluchtige stoffen verdwenen. De droogtijd is veel sneller en je hebt een hoge UV bestendigheid zonder extra laminaat. Speciale vergunningen zijn niet meer nodig en je kan de machines in een gewone bureau omgeving plaatsen. Naast de vele soorten coated en uncoated papiersoorten, bedruk je vinyl, banner, canvas, backlit film, PVC, enz... met een zeer hoge kwaliteit. 
Met HP bieden we indoor toepassingen aan, Met Epson hebben we zowel oplossingen voor indoor toepassingen als outdoor

Cut/print en witte inkt voor de label- en verpakkingsindustrie
In deze markten komt steeds meer de vraag naar prototyping en kleine oplages van verpakkingen.
De mogelijkheid van dek-wit naast de CMYK kleuren via inkjet technologie zorgt voor innovatie en waardecreatie bij label producenten.
Je biedt een oplossing voor labels met dekwit op kleine oplages op verschillende dragers. Ter zelfde tijd worden die uitgesneden in een beweging. Voor deze oplossingen werkt Online Grafics  met Roland voor de verdeling van hun plotter gamma. De nadruk ligt op de Print en snij oplossingen. 

Onze meerwaarde
Om tot een productief geheel te komen moet een werkwijze eigen gemaakt worden. Online Grafics deelt dit productie proces van "groot formaat printen" op in een aantal eenvoudige stappen. Beheers je die stappen dan bekom je elke dag opnieuw een goed verkoopbaar resultaat tegen een voorspelbare kost.

Stap 1: Gebruik PDF-bestanden
Stap 2: Beheers uw kleuren
Stap 3: RIP uw bestanden
Stap 4: Print uw bestanden

Onze partners

Roland
Epson
Hewlett-Packard