logo.svg
logo.svg

IT-oplossingen

IT-oplossingen

Fortinet

IT-Fortinet.png

Lab9 Grafics bezorgt je ook oplossingen voor de beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Sinds de invoering van de GDPR-wetgeving op 25 mei 2018 is dit één van de prioriteiten voor ieder bedrijf geworden. Daarom bieden we onze klanten de firewallloplossing van Fortinet aan. De firewall beschermt je bedrijfsnetwerk tegen aanvallen van buitenaf zonder dat dit gevolgen heeft voor de performantie van je netwerk. Na een diagnose door onze service-afdeling wordt de juiste oplossing voorzien en in combinatie met de onderhoudspakketten van Fortinet is je netwerk zo optimaal mogelijk beschermd. 

Ruckus

IT-Rucksu.png

Door de exponentiële groei aan mobiele devices en de constante nood voor een internetconnectie, is de vraag naar WiFi-netwerken met voldoende bandbreedte en capaciteit groot. Ruckus speelt hier dan ook uitstekend op in door high-end WiFi-oplossingen aan te bieden met verbeterde mobiele connectiviteit. Het geheim van de kwaliteit van hun producten zit in de gepatenteerde adaptieve antennetechnologie, genaamd Beamflex. De technologie verbetert het signaal voor een wijd bereik en biedt de mogelijkheid om een groot aantal toestellen/gebruikers per access point gelijktijdig te kunnen bedienen.

 

Als je dringend op zoek bent naar een betere WiFi-oplossing binnen je bedrijf, maar je weet niet zeker wat je precies nodig hebt, dan kunnen onze techniekers gerust eens langskomen om de situatie in te schatten. Naargelang de nood en de structuur van het gebouw wordt er een oplossing op maat voorzien.

Kerio

IT-kerio.png

Kerio Connect is een mailserver dat het beheer van je e-mails, agenda’s en contacten eenvoudig en betaalbaar maakt. Met een Kerio Connect licentie heb je een snelle en veilige toegang tot je mails op ieder toestel. Bovendien is Kerio Connect heel gebruiksvriendelijk zodat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Sophos

IT-Sophos.png

Voor de beveiliging van je IT-infrastructuur heb je niet alleen een goede firewall nodig, maar ook een doeltreffende ani-virussoftware bij iedere eindgebruiker om veilig te kunnen werken. Lab9 Grafics werkt hiervoor samen met Sophos, de volgende generatie in endpoint beveiliging. Dankzij de ingebouwde artificiële intelligentie die een vergevorderde manier van machine learning hanteert, ben je zeker dat er geen malware terechtkomt op je computer.