logo.svg
logo.svg
Teamleader

Schep vertrouwen. Verkoop meer. Word sneller betaald.

Met uitstekende service win je niet alleen klanten, je houdt ze ook langer. CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader is dé tool om je database eenvoudig te beheren en vlotte opvolging te verzekeren, vanaf het allereerste contactmoment tot lang na verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van kmo's.

 

Efficiënte facturatie om je financiële administratie in goede banen te leiden. 

Teamleader maakt facturatie heel eenvoudig: in een aantal klikken maak, verzend en beheer je facturen. Zet een offerte makkelijk om in een factuur, stel facturen op in je huisstijl voor een professionele uitstraling en laat klanten moeiteloos online betalen.

 

Lever projecten tijdig en binnen budget af, zonder complexiteit. 

Een goed project vraagt veel tijd en moeite. Waarom de zaken nodeloos complex maken met ingewikkelde software? Met projectmanagement van Teamleader houd je elk project probleemloos op de rails. Dankzij de bijbehorende projectplanning-functie zet je bovendien je medewerkers optimaal in.

 

Geef een gepast antwoord op elke vraag met ticketing. 

Geef leads, klanten of leveranciers de ondersteuning die ze verdienen. Met de ticketing-functie belandt elke vraag in een centrale inbox, waarbij een automatisch antwoord je klant laat weten dat hun vraag behandeld wordt. Bovendien linkt Teamleader elk ticket automatisch aan het juiste contact in je CRM-systeem. Transparant, snel en efficiënt.

 

10.000 kmo’s werken al slimmer met Teamleader

 

"Wil je zeker zijn dat een taak uitgevoerd wordt? Automatiseer ze dan. Teamleader blinkt uit op dat vlak. Het bespaart ons misschien wel een voltijds medewerker."

 

Probeer nu gratis

 

Niet gevonden wat u zocht?