logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Administratie%20voor%20KMO/Banner_office365.jpg?1469518767&w=2000&h=426

Office 365, alleen maar voordelen

 

Office 365, alleen maar voordelen

 

Ontdek alle voordelen van Office 365

 

Ontdek alle voordelen van Office 365

 

Werk waar u maar wilt

Overal waar uw mensen zijn, online of offline, kunnen ze werken met de laatste versie van de bestanden en de tools die zij daarvoor nodig hebben. Bovendien kunnen ze op praktisch elk apparaat werken.

Verlaag uw investeringen

Office 365 is verkrijgbaar als een eenvoudig maandabonnement. Vermijd hoge kosten vooraf vanwege nieuwe software, want de kosten voor IT maken nu deel uit van de bedrijfskosten in plaats van de investeringen.

Verlaag kosten voor hardware en energie

Zonder servers voor e-mail, websites en documentopslag kunt u uw energiekosten verlagen en geld besparen, want u hoeft geen nieuwe serverhardware meer te kopen.

Schaal snel uw bedrijf

Office 365 groeit met u mee. Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is net zo eenvoudig als het aanschaffen van een extra licentie.

Werk beter en eenvoudiger samen

Office 365 biedt u e-mail van professionele klasse, gedeelde agenda's, chatberichten, internetvergaderingen en toegang tot de laatste documenten die u in de cloud hebt opgeslagen. U kunt in realtime samenwerken zonder dat de beveiliging in het gedrang komt.

U bent altijd up-to-date

Aangezien Office 365 zich in de cloud bevindt, is het altijd up-to-date. Er zijn geen patches of software-upgrades nodig. Microsoft voegt maandelijks nieuwe waardevolle functies en mogelijkheden toe.

Licentie per gebruiker

Vereenvoudig het licentiebeheer door elke gebruiker toegang te geven tot essentiële zakelijke technologie op 5 pc's/Macs en 5 mobiele apparaten. U bespaart geld in vergelijking met de traditionele licentieverlening per apparaat.

Licenties voor wat u nodig hebt

Er zijn voor Office 365 verschillende abonnementen in verschillende prijsklassen die in de juiste behoeften van elke gebruiker in een organisatie voorzien.