logo.svg

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Epson_D700_banner2000px_photoHomes_2300x0Promo.png?1490078729&w=2000&h=426

Lab9 Photo

 

Met Lab9 Photo aan je zijde kan je terug de focus leggen op het werk, het maken en bewerken van beelden. Dan zorgen wij voor de rest.

 

23 jaar doorgedreven samenwerking met een paar honderd fotografen levert heel wat kennis en ervaring op. Het doel van Lab9 Photo is om oplossingen aan te bieden op maat van de professionele fotograaf. De uitdaging is het voortdurend zoeken naar de balans tussen maximale ondersteuning van een efficiënte en betrouwbare workflow met een beperkt budget. Naast de verkoop van de producten zorgen wij ook voor de installatie, ondersteuning en opleiding. Uw werkcomfort is onze uitdaging … elke dag opnieuw!

Platinum_Super_Gloss.jpg

Ilfochrome

Ilfochrome geeft Fotografen de mogelijkheid extra omzet te genereren, met het aanbieden van een nieuwe printservice.

 

De Ilfochrome panelen bieden een krasvaste ondergrond en zorgen dat uw beeld er uitspringt.

 

Het proces om een Ilfochrome print te produceren is een combinatie van de technologieën ontwikkeld door markleiders Sawgrass, Sefa en Ilford.

 

Met de Ilforchrome Starter Kit heb je alles in huis om zelf je Ilfochrome prints te maken.

Kiosk.jpg

Lab9 Foto Kiosk

Foto Kiosk hardware en software.

 

Klanten hun foto's laten bestellen in uw verkooppunt laat toe om de investering die je reeds maakte in printers beter terug te verdienen.

 

Voor pasfoto's bied deze kiosk ook een enorm gebruiksgemake en snelheid door zijn geoptimaliseerde gebruiksersinterface.

 

De Kiosk software kan ook op de oude Fuji Kiosken geinstalleerd worden!

 

Meer info.

Lab9Photo_IT_1123x0.png

IT-Infrastructuur

Je krijgt van ons advies bij de keuze van uw productie server, de opslagcapaciteit en de beveiliging van uw productie gegevens.
Het internet zorgt voor de informatie, de communicatie en de datatransmissie tussen U, uw klanten en uw leveranciers.
Wij helpen u bij de keuze van mailserver, webserver en FTP server. Ons bijkomend advies rond een krachtige firewall, antivirus en anti-spam beschermen uw lokaal netwerk tegen ongewenst bezoek en ongewenste informatie. Kortom, je krijgt van ons een plan met een werkende IT structuur aangepast aan uw behoeftes en grafisch productie proces.

Lab9Photo_Dataopslag_1123x0.png

Data-opslag

Opslag en backup voor de fotograaf is geen eenvoudige zaak, er is nood aan de capaciteit van een grote KMO, maar met het budget een eenmanszaak. Door onze jaren lange ervaring met professionele fotografen kunnen wij u helpen met de juiste balans te vinden, of het nu om 1TB of om 64TB gaat.

Lab9Photo_GrootFormaat_1123x0.png

Groot formaat printen

Groot formaat printen, steeds meer een opportuniteit voor de drukkerij, grafische bedrijven en de grafische afdeling binnen de KMO of multinational.
De vraag naar kleine oplages op groot formaat blijft stijgen. De grote waaier aan verschillende print media en formaten, creëert heel wat meerwaarde bij visuele communicatie. Je creëert oplossingen waar internet geen alternatief biedt.

 

Bekijk ons gamma.

Lab9Photo_Fotostudio_1123x0.png

Projectie Systemen

De grootte van de presentatie van een beeld is bepalend voor de grootte van het beeld dat verkocht wordt. Hoe groter je de beelden aan jouw klant kunt tonen, hoe groter het formaat zal zijn waarop ze verkocht worden. Voor jouw klant wordt dit een heel andere ervaring, niet meer achter een computerschermpje zitten kijken maar ondergedompeld worden in beelden en sfeer.

 

Bekijk ons gamma projectoren.

Lab9Photo_Apple_1123x0.png

Apple in de fotostudio

Apple is niet weg te denken uit een fotostudio, na de shoot heel snel en accuraat foto’s aanpassen en fine-tunen om u klant te vreden te stellen. Met een iMac, Mac Pro of MacBook heeft u een toestel waar u duizenden foto’s kan verwerken. De toestelen zijn razend snel en ook erg mobiel, zo heb je uw fotostudio altijd bij de hand. 

Lab9Photo_Webgalerij_1123x0.png

Web galerij

Na de fotoshoot willen mensen zo snel mogelijk hun beelden zien. Met de Lab9 web galerij is dat een koud kunstje. Als fotograaf bepaal je zelf welke producten je aanbiedt, van eenvoudige foto’s op allerhande formaten tot eigen producten dat een combinatie van foto’s bevat. Wilt u dat de klant enkel een selectie kan doorgeven uit een hele shoot, geen probleem. Via automatische smart-collections zijn deze bestellingen nadien ook snel terug te vinden in Lightroom.

 

Bekijk het systeem

Lab9Photo_Supplies_1123x0.png

Supplies

"Color the media" is niet voor niets onze leuze! LAB9 Supplies/LAB9 Photo is gespecialiseerd in alle digitale papiersoorten. U zoekt naar inkt voor een water-based printer of een Solvent-based plotter? Of bent u op zoek naar een geschikt Fine-Art papier voor een reproduktie van een kunstwerk?

 

Van fotograaf tot drukker... Van creatieve mind tot posterprinter... Van office tot reclamebureau... Voor iedereen hebben we de inkten, toners, opslagmedia en uiteraard een uitgebreide waaier van diverse media!

 

Bekijk onze webshop