icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

IT-infrastructuur

Lab9 zorgt ervoor dat het hart van jouw IT-infrastructuur optimaal werkt.

 

Kleurbeheer en advies

 

 

Lab9 helpt je met de juiste keuze van apparatuur en met advies en opleiding rond kleurbeheer.

 

 

Van computer tot back-upsysteem: voor al je IT-noden kan je bij ons terecht voor advies, verkoop en ondersteuning. 

 

Computer

macVsMicrosoft.png

Of je nu een Mac of een pc verkiest: voor beide systemen kan je bij ons terecht. 

 

We geven je advies over de configuratie die je als fotograaf nodig hebt, rekening houdend met jouw budget. Daarnaast zorgen we voor de installatie, het overzetten van gegevens en de integratie met jouw bestaande apparatuur en netwerk. 

 

Wil je overstappen van pc naar Mac? Ook daarbij kunnen we je helpen!

Opslagsystemen

lacie_itoplossingen.png

Van een paar terabyte tot tientallen terabytes. Super snel of super veilig. Een kleine SSD via USB3 voor de recentste bestanden, jouw cataloog super snel aanspreken, of een grote NAS waar je direct aan al jouw beelden kan. 

Dit alles direct beveiligd tegen het uitvallen van een schijf of het per ongeluk overschrijven of verwijderen ervan. 

 

Het zijn allemaal mogelijkheden die de keuze van het juiste opslagsysteem niet eenvoudig maken. Laat ons je daarbij helpen. 

Netwerk

IT-infrastructuur

We kunnen het belang van een goed netwerk niet genoeg onderstrepen. Alles hang aan elkaar en is verbonden met het internet. Als jouw netwerk kuren krijgt, storen de gekste problemen je op de vervelendste momenten.

 

Lab9 Photo zorgt ervoor dat jet met een minimum investering toch een betrouwbaar, veilig en snel netwerk hebt zodat je efficiënt kan werken en de communicatie met jouw klanten vlekkeloos verloopt. 

Back-upsystemen

backup.png

Wist je dat...

je een degelijk back-upsysteem van veel terabytes kan hebben voor 1 euro per dag? 

 

Back-up is één van die dingen waar je eigenlijk liever niet aan denkt. Maar we kennen allemaal wel iemand die door een fout of tegenslag een deel van of gans zijn archief verloen is. 

 

Denk daarom eens aan onze back-upsystemen, voor ieders budget en afgesteld op jouw eisen en noden. We zetten het zo op dat je als klant eigenlijk niet weet dat je een back-up hebt. Maar mocht het nodig zijn, staan we je met raad en daad bij om jouw data terug te zetten. 

Heb je liever dat we de hele boel wat in de gaten houden? Dan kan dat. We kunnen ook aankomende schijffouten melden of je verwittigen als jouw systeem vol dreigt te lopen of verouderd geraakt. 

 

Zo slaap jij op beide oren terwijl wij waken over jouw foto's.