logo.svg
MacPro - Overname actie.jpg

Apple Mac Pro

Mac Pro is de pro desktopcomputer die van binnen en buiten helemaal opnieuw is uitgevonden. Door een geïntegreerde thermische kern als basis te nemen en de meest geavanceerde technologieën toe te voegen, zijn we erin geslaagd om een ongekend krachtige Mac te ontwikkelen met de beste uitbreidingsmogelijkheden ooit. En dat in een apparaat dat ongelooflijk compact en stil is.

 

  Inclusief Apple Magic Keyboard en Magic Mouse

  Keyboard-num-SpaceGray_1000x0.png
  MagicMouse-SpaceGray_1000x0.png
  mac-pro-back_1000x0.png

  Eizo ColorEdge CS2420

  Eizo-cs2420.jpg

  Wie bij kleurenfotografie en beeldbewerking geen risico wil nemen, heeft niet alleen een goede camera nodig, maar ook een monitor van wereldklasse. De EIZO ColorEdge CS2420 geeft daarom alle kleuren en tinten van de opname exact weer.

   

  De 24 inch-monitor beschikt hiervoor over een grote kleurruimte, de mogelijkheid tot hardware-kalibratie en een 16-bits Look-Up Table. Kleuren worden natuurgetrouw weergegeven. De CS2420 is bestemd voor fotofans en amateurbeeldbewerkers. Deze monitor laat alle details van hun creatieve werk zien en plaatst daardoor gangbare kantoormonitoren op de achtergrond. Display Port- en HDMI-aansluitingen bieden een kleurenresolutie tot 10 bit. De monitor geeft zo bij een miljard kleuren zelfs de allerkleinste kleurnuances weer.

   Inclusief X-Rite i1 Display Pro

   X-rite-i1-display-pro.jpg

   De X-Rite i1 Display Pro is een kalibratiesysteem dat u verzekert van snelheid, veel opties en flexibiliteit om de juiste kleurnauwkeurigheid te bereiken. Kleurperfectionisten weten dat het cruciaal is om met een goed gekalibreerd en geprofileerd beeldscherm te werken voor een efficiënte digitale workflow.

    Uw oude Mac Pro is nog geld waard

    Heb je nog een oude Mac Pro? Dan kan je deze inruilen bij aankoop van een nieuwe Mac Pro met Eizo CS2420. De restwaarde wordt dan afgetrokken van de bundel prijs. Zo krijg je een extra korting, bovenop de standaard korting van €300!

     MacPro2012-old.png

     Actie is niet cummuleerbaar met andere lopende acties of kortingen. De bundel korting loopt tot 31 september 2019