logo.svg
logo.svg

Lab9 Photo Web Galerij

 

Lab9 Photo Web Galerij

 

Foto's op een eenvoudige manier online verkopen

 

Foto's op een eenvoudige manier online verkopen

 

 

Een doorgedreven samenwerking van 23 jaar met een paar honderd fotografen levert heel wat kennis en ervaring op. Jouw werkcomfort is dan ook onze uitdaging… elke dag opnieuw! Wij streven continu naar de maximale ondersteuning van een efficiënte en betrouwbare workflow met een beperkt budget. Bij Lab9 Photo kan je dan ook terecht voor op maat uitgewerkte oplossingen. Naast de verkoop van de producten zorgen wij ook voor de installatie, ondersteuning en opleiding ervan. 

 

showcase.png

Waarom kies je voor
Lab9 Photo Web Galerij? 

Je plaatst snel en eenvoudig foto's online

Dankzij Lab9 Photo Web Galerij plaat je in een mum van tijd jouw foto’s online. Je verliest geen kostbare tijd met het invoeren van een hele hoop gegevens wanneer het ook eenvoudig kan. Selecteer jouw foto’s, geef ze een titel, laad ze op in de galerij en stuur de link naar jouw klant. 

icon1.jpg

Professionele en vlotte ondersteuning

Bij vragen of problemen kan je ons altijd contacteren. 

icon3.jpg

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Gebruiksvriendelijkheid is van primordiaal belang. We hechten dan ook een enorm belang aan het overzichtelijk houden van de Web Galerij. Iedereen moet in staat zijn om het systeem te kunnen gebruiken. 

icon2.jpg

Tarieven

Mini

19€

 

 

512 MB webruimte  

=  ongeveer 2000 foto's 800px breed

 

Goed als je enkel studio's doet.

 

Midi

39€

 

1GB webruimte  

=  ongeveer 4000 foto's 800px breed

 

Je doet flink wat studio's en af en toe een huwelijk.

 

Maxi

49€

 

2GB webruimte  

=  ongeveer 8000 foto's 800px breed

 

Je hoofdbrok zijn huwelijken of grote shoots.

 

1GB extra 

10€

 

Meer nodig ? Vanaf de maxi kan je onbeperkt uitbreiden. 

 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en per maand. Er wordt een setup kost van € 179 excl. btw aangerekend. Een abonnement op de web galerij wordt telkens per jaar vooruitbetaald. Het abonnement kan echter op elk ogenblik worden stopgezet. Het resterende bedrag wordt dan terugbetaald. Bij het overschrijden van uw beschikbare ruimte wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U kan uw galerij blijven behouden maar wij raden u aan om dan zo snel mogelijk terug plaats vrij te maken.

Functionaliteit

Web Galerij Upload uit Adobe LR

Foto's opladen vanuit Adobe Lightroom

 

 

We zijn ervan overtuigd dat Lightroom, in combinatie met Photoshop, je toelaat om op de meest efficiënte manier jouw foto’s te bewerken en te beheren. Daarom kozen we ervoor om onze Web Galerij in deze workflow tool te integreren.

 

Foto’s importeren, selecteren en doorsturen naar de galerij: iedereen kan het. Het is bovendien de snelste en meest efficiënte manier zonder daarbij dubbel werk te doen.

 

Wanneer je het systeem in de vingers hebt, spendeer je slechts 1 minuut aan het online plaatsen van jouw beelden.

 

  1. Gebruik de ‘Export preset’ in Lightroom om de beelden klaar te zetten.
  2. Geef de galerij een naam, kies een paswoord, een categorie en een prijslijst.
  3. Klik op ‘Upload’ en that’s it!
Web Galerij Bestel Mail

Besteloverzicht via e-mail

 

Jij én jouw klant krijgen een professioneel ogende e-mail met jouw logo en alle bestelgegevens daar op. Elke lijn begint met een miniatuurweergave van de foto. Dit vereenvoudigt het opzoeken van foto’s en nazicht van de bestellingen bij de levering. Bovendien krijgt de klant ook nog eens een duidelijk overzicht van wat hij heeft besteld. De e-mail is een pure tekstweergave van de bestelling die jij of de klant kan afdrukken of verder verwerken. Diezelfde tekst kan je vrij aanpassen via de beheerconsole. 

Web Galerij Watermerk

Foto's met watermerk op de server

 

Plaats jouw foto’s met een watermerk op de server zodat geen misbruik van de foto’s gemaakt kan worden. Het watermerk bevat niet alleen jouw naam maar ook een copyrightteken dat enerzijds niet al te erg stoort bij het bekijken van de beelden maar anderzijds ook moeilijk te verwijderen is via Photoshop. Deze optie zet je trouwens eenvoudig aan/uit voor elk album afzonderlijk. 

Web Galerij Automatisatie

Automatisatie van de afhandeling van jouw orders

 

Onze uitgebreide kennis en ervaring met RIP-software en Lightroom kunnen we je nog een stuk verder helpen bij de automatisatie van de verwerking en het afdrukken van jouw bestellingen. Op die manier verzamel je jouw bestelling en druk je deze af met een minimale effort, want daar ligt jouw winst!

Web Galerij Navigatie

Eenvoudig navigatie- en bestelsysteem

 

De web galerij is strak en overzichtelijk zodat jouw klant kan genieten van de prachtige foto’s zonder dat er vervelende vensters in de weg zitten. Jouw klant kan de foto’s in een dia- of slideshowmodus bekijken of handmatig doorklikken. Als de beelden voldoende groot online geplaatst werden, kunnen ze zelfs een volledig 32” beeldscherm vullen terwijl ze ook perfect getoond kunnen worden op een iPad of iPhone.

 

Jouw klant heeft altijd toegang tot een overzicht van de tot nu toe bestelde foto’s, en kan van een foto extra formaten kiezen of foto’s uit de lijst verwijderen als hij vb. een gelijkaardig beeld tegenkomt dat hij liever aan zijn bestelling toevoegt. Bovendien kan de klant kiezen uit 4 talen: Nederlands, Frans, Engels of Duits.

 

Daarnaast beheer je zelf of de klant de foto’s kan downloaden, markeren als ‘voor in een bepaald album’ of je kan alle mogelijkheden uitschakelen. 

Web Galerij Admin Console

Gebruiksvriendelijke beheerconsole

 

Via onze beheerconsole kan je een resem aan dingen aanpassen, instellen en beheren. Van hieruit kan je ook een e-mail, met de juiste locatie van de galerij en het paswoord, naar jouw klant versturen om deze te informeren over een nieuwe galerij. Je kan uiteraard ook verschillende versies van deze e-mail in templates bewaren zodat je een e-mail hebt klaarstaan voor elke gelegenheid. Heb je liever geen beelden of geen mapjes op de overzichtspagina? Of wil je dat de galerij enkel toegankelijk is via een directe link? Dat is allemaal geen probleem! 

iPhone.jpg

iPad en iPhone compatibel

 

Je kan Lab9 Photo Web Galerij gebruiken op iPhone, iPod, iPad en MacBook. De site is volledig responsive waardoor ze zich automatisch aanpast aan de grootte of oriëntatie van jouw toestel.