logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Waarom Apple TV zo handig is

Door Eline Borms op 15/05/2018 in de categorie Apple TV

Heb je een MacBook, iPhone of iPad? Nog nooit van Apple TV gehoord? Dan gaat er nu een nieuwe wereld voor je open.

Apple TV 4K.png

(Bijna) volledig draadloos

De Apple TV is een klein zwart kastje dat je met een HDMI-kabel kan verbinden met je televisie. Buiten de HDMI-kabel en de stroomaansluiting heb je verder niets meer nodig. Je kan wel nog kiezen of je een ethernetkabel aansluit (voor internet) of dat je een Wifi-verbinding gebruikt. Voor de rest werkt alles draadloos. Wil je een vakantiefoto of -video laten zien aan familieleden? Gewoon even tikken op AirPlay op je iPhone of iPad en je beste kiekjes worden op groot scherm weergegeven.

                                                              

Oneindig entertainment

Geen SmartTV? Geen probleem. Dankzij de App Store die ook op de Apple TV beschikbaar is, heb je meteen toegang tot honderden apps. Dat avondje Netflix & chill hoeft niet langer te wachten. Met de nieuwe Apple TV 4K kan je al je favoriete films en series in de hoogste resolutie bekijken.

 

Wie graag werkt aan een summer body vindt in de App Store ook zeker zijn gading. Apps zoals Streaks en 7 Minute Workout helpen je iedere dag om fitter te worden. Ook voor de gamers onder ons heeft Apple TV heel wat te bieden. Coole apps zoals Gear.Club TV en Alto’s Adventure garanderen een gezellige avond binnenshuis.

 

Intuïtieve bediening

Alles wordt nog makkelijker dankzij de Apple TV Remote. De handige afstandsbediening heeft bovenaan een touchpad en reageert als een touchscreen op je vingeraanraking. De remote registreert ook je handbewegingen waardoor je nog intuïtiever kan rijden met je racewagen.

 

Wil je met meerdere vrienden tegelijkertijd gamen? Dat kan! Het enige wat ze nodig hebben is hun iPhone, iPad of iPod en de Apple TV Remote-app die gratis in de App Store kan gedownload worden.

 

Waarom zou je nog twijfelen?

Plaats een reactie