icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Waarom Mac?

Door Evelyn Verzelen op 13/12/2017 in de categorie Mac

Mac is ontzettend krachtig, en ook nog eens veilig en makkelijk in het gebruik. Hij wordt geleverd met een heel pakket aan prachtig vormgegeven apps om je productiviteit en creativiteit een boost te geven. Hij werkt samen met iPhone en iPad, op een manier waarop andere computers dat niet kunnen. En omdat Apple zowel de software als de hardware maakt, is Mac de beste computer die je je maar kunt bedenken. 

Waarom Mac.png

Gemaakt om beter te presteren.

Mac-notebooks zijn ongelooflijk dun en licht, maar toch stevig genoeg om jarenlang mee te gaan. De hardware en software van Mac zitten boordevol technische innovaties zoals de Touch Bar, en zijn speciaal voor elkaar gemaakt zodat alle onderdelen naadloos samenwerken. 

 

Apps voor van alles. En nog wat. 

Met de ingebouwde apps kun je meteen creatief en productief aan de slag. Zo kun je bijvoorbeeld documenten, presentaties en films maken maar ook internetten, berichten versturen, notities maken, je agenda bijhouden en nog veel meer. En natuurlijk is Microsoft Office er ook voor de Mac. 

 

Gemaakt voor iPhone. En vice versa. 

Doe meer met je iPhone. Met een Mac. Op je Mac kun je iPhone-gesprekken voeren en ook berichten verzenden en ontvangen. Ben je op het ene Apple device aan een mailtje begonnen of heb je rondgekeken op internet, dan kun je daar gewoon mee verdergaan op een van je andere devices. En iCloud zorgt ervoor dat op je Mac en iOS-devices altijd de meest recente versie van al je foto's, muziek en andere bestanden staat. 

 

Privacy en beveiliging.

Voor Apple is jouw vertrouwen het allerbelangrijkste. Daarom staan veiligheid en privacy bij ons op nummer één. Onze producten en diensten zijn zo ontworpen dat je gegevens goed beschermd zijn, zodat jij je volledig kunt richten op je dagelijkse bezigheden. 

Reacties

Vander Stichele Katrien op 18/02/2018 om 20:20

Inderdaad alle apple toestellen werken samen. Een luxe. iphone, tablet, computer communiceren met elkaar. Een aanrader!

Plaats een reactie