WERKEN ALS VERKOOPADVISEUR
IN LAB9 KORTRIJK

Kortrijk    Vaste medewerker

 

VERKOOPADVISEUR

Als verkoopadviseur bij Lab9 word je een Apple expert en heb je een degelijke kennis van de producten en diensten van Apple. Door je kennis vlot en overtuigend over te brengen, transformeer je een nieuwsgierige bezoeker in een trouwe klant. De typische Lab9-medewerker kan met een aanstekelijk enthousiasme zowel teamleden als klanten inspireren. Je wordt opgeleid tot een Apple Sales Professional die samen met de klant zoekt naar de juiste oplossing, waarbij beleving en ondersteuning steeds centraal staan.

Daarnaast krijg je ook de kans om door te groeien naar Trainer, waarbij je inspirerende workshops geeft aan onze klanten. Met de juiste begeleiding en de juiste accessoires kunnen je klanten zoveel meer uit hun Apple toestellen halen.  Presentatie-skills zijn dus een pluspunt, maar we helpen je graag op weg met ons “train the trainer” traject.

 

Eigenschappen die we zoeken:

  • Je hebt een passie voor technologie en je bent bereid om steeds tijd te investeren om bij te leren.
  • Commerciële ervaring op het gebied van verkoop, advies en begeleiding zijn een pluspunt. Enthousiasme, motivatie en inzet zijn evenwel even belangrijk.
  • Targets motiveren je en houden je op scherp, want ‘goed genoeg’ is eigenlijk niet goed genoeg.
  • Beleving creëren voor je klant blijft jouw topprioriteit.
  • Je bent trots om voor Lab9 te werken en je straalt zelf onze kwaliteit en service uit.
  • Je kan goed luisteren en je inleven in de situatie van de klant.
  • Je bent flexibel. Je werkt op zaterdag en je bent bereid om af en toe eens van de standaard werkuren af te wijken in functie van lanceringen van nieuwe producten en/of opleidingen.
  • Je kunt individueel aan de slag, maar je gaat 100% voor het team.
 

Hoe verloopt je sollicitatie?

01

Stel je kandidaat via het formulier hieronder. Dit is alvast je beste kans om onze aandacht te trekken en een goede eerste indruk te maken met een volledig CV en duidelijke motivatie.

02

Gemiddeld binnen de 2 weken nemen we contact met je op. Ook wanneer we niet verder gaan met je kandidatuur en je niet geselecteerd bent voor een gesprek, laten we iets weten.

03

Als je potentieel zien in je motivatie en CV, dan zullen we je uitnodigen om op gesprek te komen. Meestal is dit in ons hoofdkantoor in Kortrijk, maar dat kan ook in de winkel van je keuze.

04

Overtuig je ons en kom je als meest geschikt nieuw teamlid uit de bus, dan krijg jij van ons de job! Na een aantal praktische afspraken — en eventueel opleidingen — kan je aan de slag!

SOLLICITEER NU

 
 

ANDERE VACATURES IN KORTRIJK

 

Lab9 Kortrijk

Vaste medewerker
Service Desk Specialist

 
 

Lab9 Kortrijk

Student
Verkoopadviseur