WERKEN ALS SERVICE DESK SPECIALIST
IN LAB9 IEPER

Ieper    Vaste medewerker

 

SERVICE DESK SPECIALIST

Als Service Desk Specialist bij Lab9 ontvang je onze klanten die een (technisch) probleem hebben met hun Apple toestel en/of vragen hebben over een product of oplossing in de winkel. Je geeft deskundig advies en praktische ondersteuning. Het probleem dat vastgesteld werd, licht je met het nodige geduld en inlevingsvermogen toe. Indien er een reparatie moet uitgevoerd worden, leg je op een verstaanbare manier uit wat er moet gebeuren en wat de volgende stappen zijn. Indien mogelijk en/of nodig stel je een tijdelijke oplossing voor, bijvoorbeeld in de vorm van een vervangtoestel. Je houdt er steeds rekening mee dat de klant duidelijk en volledig geïnformeerd is.

Tijdens drukke momenten vind je vlot het evenwicht tussen dienstverlening en efficiëntie, in functie van de beschikbare tijd. Je bent mee verantwoordelijk voor onze “Schedule Manager”, waarmee klanten via de site van Apple service-afspraken in onze winkels kunnen maken.

Service Desk Specialist is een polyvalente functie bij Lab9:
Tijdens drukke momenten wordt van je verwacht dat je het sales team mee ondersteunt in de verkoop, wanneer dat enigszins mogelijk is. Daarnaast ben je ook back-up voor het technische team. Dat kan via een beurtrol, of in functie van de drukte en/of afwezigheden.

In deze rol zal je als het ware de menselijke band tussen onze klanten en Lab9 zijn: empathisch, vriendelijk en bereikbaar. Deze functie draait meer rond het herstellen van relaties dan het repareren van technologie. Het is mogelijk dat je na een tijdje evolueert naar de functie van Apple Service Engineer, die het grootste deel van de tijd gespecialiseerde reparaties uitvoert, maar dat hangt af van je persoonlijke ambitie. Hoe dan ook zal je in beide functies je passie voor technologie kunnen combineren met je eigen menselijke aanpak, zodat je de klant — ondanks de problemen die hij ondervindt — snel terug op weg kan helpen en hem terug kan laten genieten van de “Apple Experience”.

 

Eigenschappen die we zoeken:

 • Je denkt en spreekt in oplossingen. 
 • Je hebt technologische kennis en/of je bent in staat om hier snel kennis over te verwerven.
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van verkoop, klanten adviseren en begeleiden, (Apple) oplossingen en het bouwen aan klantrelaties. Enthousiasme, motivatie en inzet zijn evenwel even belangrijk.
 • Je bent in staat om volgens afspraken te werken. Time management is een sterk punt.
 • Targets zijn voor jou een echte motivatie en ‘goed genoeg’ is eigenlijk niet goed genoeg.
 • De beleving van de klant is voor jou steeds een absolute prioriteit, ongeacht de situatie.
 • Lab9 staat voor een uitmuntende service en dat bewijs je dagelijks in woord en daad.
 • Je bent trots om voor Lab9 te werken en dat laat je ook duidelijk merken.
 • Kunnen luisteren en inlevingsvermogen zijn een vereiste voor deze functie.
 • Flexibiliteit is belangrijk: je werkt op zaterdag en nu en dan kunnen je werktijden iets variëren, in functie van lanceringen van nieuwe producten en/of opleidingen.
 • Je bent een echte teamspeler, maar je kunt ook individueel sterk uit de hoek komen en zelfstandig werken
 

Hoe verloopt je sollicitatie?

01

Stel je kandidaat via het formulier hieronder. Dit is alvast je beste kans om onze aandacht te trekken en een goede eerste indruk te maken met een volledig CV en duidelijke motivatie.

02

Gemiddeld binnen de 2 weken nemen we contact met je op. Ook wanneer we niet verder gaan met je kandidatuur en je niet geselecteerd bent voor een gesprek, laten we iets weten.

03

Als je potentieel zien in je motivatie en CV, dan zullen we je uitnodigen om op gesprek te komen. Meestal is dit in ons hoofdkantoor in Kortrijk, maar dat kan ook in de winkel van je keuze.

04

Overtuig je ons en kom je als meest geschikt nieuw teamlid uit de bus, dan krijg jij van ons de job! Na een aantal praktische afspraken — en eventueel opleidingen — kan je aan de slag!

SOLLICITEER NU

 
 

ANDERE VACATURES IN IEPER

 

Lab9 Ieper

Vaste medewerker
Apple Service Engineer

 
 

Lab9 Ieper

Vaste medewerker
Verkoopadviseur