WERKEN ALS STORE MANAGER
BIJ LAB9

Lab9    Vaste medewerker

 

STORE MANAGER

Een Apple Premium Reseller heeft een dynamiek die bepaalde leidinggevende vaardigheden vereist. Als Store Manager bij Lab9 beheers je die helemaal. De rust die je uitstraalt is aanstekelijk, zeker op uitdagende momenten, waar een uitstekend functionerend team vereist is. Als Store Manager ben je een inspiratiebron voor je team: je stuurt je mensen aan, verdeelt het werk en toont het goede voorbeeld, zodat de focus van iedereen gericht is op de beste klantbeleving en verkoop.

Je motiveert je team om meetbare resultaten te behalen. Je geeft leiding aan een verkoopteam dat voortdurend de beste oplossingen voor de klanten zoekt en een technisch team dat verdere ondersteuning biedt, na verkoop. Op die manier bouwen we aan het vertrouwen van klanten in de producten en diensten die Lab9 verkoopt. Je hebt oog voor de goede verstandhouding tussen je mensen en je maakt ze enthousiast over producten, diensten, lanceringen en initiatieven. Met andere woorden: je bent verantwoordelijk voor het bewaken van onze hoge standaarden op het gebied van communicatie en dienstverlening.

Achter de schermen werk je actief aan het beheren van je winkelvoorraad en het opvolgen van bestellingen bij onze leveranciers. Je houdt verkoopresultaten bij en giet die in statistieken, die je maandelijks presenteert aan het management. Maken nog deel uit van je takenpakket: de bezetting van je team plannen, bepaalde sales dossiers opvolgen en rapporteren, klachten behandelen, de kassa (mee) beheren. Tenslotte hou je de algemene winkelinrichting in het oog, zodat je winkels steeds de kwaliteit van een Apple Premium Reseller uitstraalt.


Eigenschappen die we zoeken:

 • Je hebt minimaal een bachelor behaald (of gelijkwaardig niveau door ervaring).
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en ervaring met het werken in een verkoopomgeving met direct klantcontact.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om de visie van Lab9 duidelijk over te brengen op de mensen die onder jouw leiding staan.
 • Je hebt technologische kennis en/of je bent in staat om hier snel kennis over te verwerven.
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van verkoop, klanten adviseren en begeleiden, (Apple) oplossingen en het bouwen aan klantrelaties. Enthousiasme, motivatie en inzet zijn evenwel even belangrijk.
 • Targets zijn voor jou een echte motivatie en ‘goed genoeg’ is eigenlijk niet goed genoeg.
 • De beleving van de klant is voor jou steeds een absolute prioriteit, ongeacht de situatie.
 • Lab9 staat voor een uitmuntende service en dat bewijs je dagelijks in woord en daad.
 • Je bent trots om voor Lab9 te werken en dat laat je ook duidelijk merken.
 • Kunnen luisteren en inlevingsvermogen zijn een vereiste voor deze functie.
 • Flexibiliteit is belangrijk: je werkt op zaterdag en nu en dan kunnen je werktijden iets variëren, in functie van lanceringen van nieuwe producten en/of opleidingen.
 • Je bent een echte teamspeler, maar je kunt ook individueel sterk uit de hoek komen en zelfstandig werken.
 

Hoe verloopt je sollicitatie?

01

Stel je kandidaat via het formulier hieronder. Dit is alvast je beste kans om onze aandacht te trekken en een goede eerste indruk te maken met een volledig CV en duidelijke motivatie.

02

Gemiddeld binnen de 2 weken nemen we contact met je op. Ook wanneer we niet verder gaan met je kandidatuur en je niet geselecteerd bent voor een gesprek, laten we iets weten.

03

Als je potentieel zien in je motivatie en CV, dan zullen we je uitnodigen om op gesprek te komen. Meestal is dit in ons hoofdkantoor in Kortrijk, maar dat kan ook in de winkel van je keuze.

04

Overtuig je ons en kom je als meest geschikt nieuw teamlid uit de bus, dan krijg jij van ons de job! Na een aantal praktische afspraken — en eventueel opleidingen — kan je aan de slag!

SOLLICITEER NU

 
 

ANDERE VACATURES IN ROESELARE

 

Lab9 Roeselare

Vaste medewerker
Service Desk Specialist

 
 

Lab9 Roeselare

Vaste medewerker
Apple Service Engineer