Back To School 

Tegenwoordig is thuiswerken de norm geworden en ook na de coronacrisis zullen meer mensen dan vroeger van thuis uit werken.

Dit betekent dat je je collega's en je vertrouwde werkplek moet missen. De toffe collega’s kunnen we niet vervangen maar we geven je wel graag wat tips om je woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer om te vormen tot een goed uitgerust kantoor.

Hieronder vind je onze must-haves voor je home office. Zo maak je van elke ruimte in je huis een professioneel kantoor met grenzeloze mogelijkheden. 

 

Welke Mac past het best bij jou?

Ben je een werknemer die vaak pendelt van je slaapkamer naar de living of zit je op kot in je kot? Voor iedereen is er een geschikte Mac, of het nu voor werk of ontspanning is.

*Sommige modellen kunnen tijdelijk een iets langere levertermijn hebben.

 

Onmisbaar: een extra scherm

Een extra scherm biedt heel wat voordelen: het verhoogt de productiviteit, het helpt je focussen, het is aangenaam om mee te werken en het verbetert je houding. Je nek en rug zullen je dankbaar zijn.

 

Zet je Mac op het voetstuk dat hij verdient 

Met een extra scherm verhoog je alvast je productiviteit. Een Mac-stand brengt je toestel op dezelfde hoogte waardoor je naadloos wisselt tussen beide schermen. Bovendien zijn alle poorten van je Mac makkelijker bereikbaar.

 

Wifi die overal werkt: logisch toch?

Profiteer van 100% wifi-signaalsterkte met een eenvoudig uitbreidbaar wifisysteem dat geschikt is voor elk type en formaat woning.

 

Laad meer dan jezelf op

Zorg ervoor dat je te allen tijde kan vertrouwen op je apparaten, ook tijdens de deugddoende run na het werk.

 

Getikt of geklikt? Gewoon geknipt voor je home office

Een toetsenbord en muis zijn essentieel in een productieve en ergonomische werkomgeving. Met een draadloze oplossing kan je vrij kiezen waar je je toetsenbord en muis plaatst en liggen er geen kabels in de weg.

#cleandesk

 

Hoor je dat? Net niet… of net wel!

Geniet van de allerbeste geluidskwaliteit tijdens calls of tijdens het beluisteren van je favoriete afspeellijst waardoor je door je werk vliegt. Of kan je je moeilijk concentreren door je kinderen die helemaal opgaan in hun spel? Kies dan voor een hoofdtelefoon met noise cancelling.

 

Compatibel met alles

In je home office blijf je verbonden met de buitenwereld en je toestellen met elkaar.