Apple

iPhone 13 Pro Max 512GB - Zilver

Productcode: MLLG3ZD/A

iPhone 13 Pro Max. De grootste upgrade van het pro-camerasysteem ooit. Een Super Retina XDR-display dat sneller en soepeler reageert dankzij ProMotion. De razendsnelle A15 Bionic-chip. Supersnel 5G. Robuust design en de langste batterijduur ooit in een iPhone.

Lees meer

Kies uw kleur

Zilver

Kies uw maat

512GB
Levering 2-3 Werkdagen
1.610,20
Bekijk winkelvoorraad | Click & collect
Overname van je oude toestel

Ruil je oude toestel in voor korting op je aankoop, of voor een waardebon.

Accessoires

Vind het perfecte accessoire voor bij je Apple toestellen.

Met Click & collect kan je producten bestellen en ophalen in een Lab9-winkel in je buurt. Enkel winkels met beschikbare voorraad worden getoond. Indien er geen voorraad is, kan je nog steeds telefonisch of via mail bestellen. Hier vind je alle contactgegevens.


De vermelde verkoopprijs is inclusief btw en de recente verhoging van de Auvibel-bijdrage met € 1,20.

iPhone 13 Pro Max. De grootste upgrade van het pro-camerasysteem ooit. Een Super Retina XDR-display dat sneller en soepeler reageert dankzij ProMotion. De razendsnelle A15 Bionic-chip. Supersnel 5G. Robuust design en de langste batterijduur ooit in een iPhone.

 • Een 6,7-inch Super Retina XDR-display dat sneller en soepeler reageert dankzij ProMotion
 • Filmmodus verkleint de scherptediepte en verlegt automatisch de focus in je video’s
 • Pro-camerasysteem met nieuwe 12-MP telelens-, groothoek- en ultragroothoekcamera; LiDAR-scanner; 6x optische zoom; macro-fotografie; Fotografische stijlen, ProRes-video, Slimme HDR 4, Nachtmodus, Apple ProRAW, 4K HDR-opnames in Dolby Vision
 • 12-MP TrueDepth-camera aan de voorkant met Nachtmodus, 4K HDR-opnames in Dolby Vision
 • A15 Bionic-chip voor razendsnelle prestaties
 • Tot 28 uur video afspelen, de beste batterijduur ooit in een iPhone
 • Robuust design met Ceramic Shield
 • Toonaangevende waterbestendigheid volgens IP68-norm
 • 5G voor supersnel downloaden en streamen in hoge kwaliteit
 • iOS 15 bevat nieuwe features waarmee je meer met iPhone doet dan ooit
 • Geschikt voor MagSafe-accessoires: eenvoudig vast te klikken en sneller draadloos opladen
 •  

O. Zo. Pro.

Een Super Retina XDR-display dat soepel en snel reageert dankzij ProMotion. Een enorme camera-upgrade voor indrukwekkende nieuwe mogelijkheden. Uitzonderlijk stevig. De supersnelle A15 Bionic-chip. En een baanbrekende batterijduur. Pro en go.

 

Design

Schitterend sterk. Al vanaf de tekentafel.

Met chirurgisch roestvrij staal, Ceramic Shield en toonaangevende water­bestendigheid volgens de IP68-norm is het design niet alleen oogstrelend, maar ook nog eens supersterk.

Roestvrij chirurgisch staal

Robuust design met Ceramic Shield

Pro‑camerasysteem

Grote camera-upgrade. Voor nog grootsere foto’s.

Dankzij een enorme hardware-upgrade en superintelligente software kun je nu macro-foto’s maken met de ultragroothoek­­camera, heb je 3x optische zoom op de telelens­­camera en kun je met elke camera gebruikmaken van de Nachtmodus.

Macro-fotografie brengt de kleinste details spectaculair in beeld

Vangt tot 2,2x meer licht op voor betere foto’s en video’s

Macro-fotografie brengt de kleinste details spectaculair in beeld

Filmmodus

Verleg de focus. Voeg drama toe.

Met de Filmmodus maak je video’s met kleine scherpte­diepte en wordt de focus soepel en automatisch verlegd van het ene onderwerp naar het andere. Zo ogen je video's creatiever dan ooit.

1TB

Eén terabyte aan opslag — meer dan genoeg voor al je foto’s en video’s

Display

Hallo, ProMotion.

Maak kennis met het Super Retina XDR-display met ProMotion. Door de adaptieve refresh-rate tot 120 Hz en waanzinnige graphics voelt dit display compleet als nieuw aan.

Chip en batterij

Pure Pro-power.

Alleen Pro is zo snel. Met een chip die door alle professionele taken heen raast. En een grote sprong vooruit in batterijduur, zodat die de hele dag meegaat.

De gloed­nieuwe
5‑core GPU

is de motor achter ProMotion op het geavanceerde display

Tot 28 uur video afspelen

De supersnelle Neural Engine

maakt Filmmodus, Slimme HDR 4 en nog veel meer mogelijk

5G

5G op iPhone. Ongeëvenaard.

Alles gaat zoveel sneller met 5G. Het is snel genoeg voor multiplayer-games en nog veel meer. En als je al die snelheid niet nodig hebt, wordt het batterij­­­gebruik daar automatisch op aangepast.

Waarom iPhone

Geen smartphone is als iPhone.

Slimme prestaties

Dankzij de door Apple ontworpen chip gaat alles wat je doet sneller, efficiënter en intelligenter.

Beschermt je privacy

Elk onderdeel is ontworpen om je gegevens privé te houden en te beschermen.

Stevig en behoudt zijn waarde

iPhone gaat lang mee en behoudt zijn waarde langer dan andere smartphones.

Duurzaamheid

iPhone is ontworpen met het oog op het milieu en bevat gerecycleerde materialen.

MagSafe-accessoires

Magnetische hoesjes, kaart­houders of beide. Een kwestie van klikken.

Een nieuw ecosysteem van accessoires die je eenvoudig kunt vastklikken en waarmee je sneller draadloos kunt opladen. Je kunt eindeloos combineren, dus er is altijd een mooie match met jouw stijl.

AirTag

De makkelijkste manier om je spullen terug te vinden.

Bevestig een AirTag aan je belangrijke spullen en kijk in de ‘Zoek mijn’‑app waar ze zijn.

 Juridische disclaimers

Display: Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meet het scherm 13,76 cm (iPhone 13 mini), 15,40 cm (iPhone 13, iPhone 13 Pro) of 16,95 cm (iPhone 13 Pro Max) diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.

Waterbestendigheid: iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 6 meter diep en 30 minuten lang, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.

Fotografie bij weinig licht: Tot 2,2x betere prestaties bij weinig licht met de groothoek­camera op iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max (vergeleken met de vorige generatie).

Capaciteit: Hoeveelheid vrije ruimte is kleiner en varieert vanwege een groot aantal factoren. Voor een standaard­configuratie (inclusief iOS en meegeleverde apps) is ongeveer 11 GB tot 14 GB aan ruimte nodig, afhankelijk van model en instellingen. Voor meegeleverde apps is ongeveer 4 GB nodig. Je kunt deze apps verwijderen en weer terugzetten. Opslagcapaciteit is afhankelijk van software­­versie en kan per device variëren.

Mobiel en draadloos: Data-abonnement vereist. 5G en LTE zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G- en LTE‑ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/iphone/cellular.

Voeding en batterij: Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerk­configuratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen. Zie voor meer informatie apple.com/benl/batteries en apple.com/benl/iphone/battery.html.

Beschikbaarheid: Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar.

SharePlay: Vanaf eind 2021.

Accessoires: Accessoires afzonderlijk verkrijgbaar.

AirTag: ‘Nauwkeurig zoeken’ werkt met iPhone 11 of nieuwer, met uitzondering van iPhone SE (2e generatie).

© 2021 MARVEL