icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-mbpservice.png

28/01/2016

Omruilprogramma voor stekkers Apple-lichtnetadapter

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de stekkers van Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple.

 

Lees dit bericht goed door om te weten te komen of uw adapter in aanmerking komt. Indien u adapters heeft die in aanmerking komen, dan leest u onderaan hoe u die kan omruilen.

 

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom heeft Apple uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. Betrokken onderdelen kunnen omgeruild worden via het onderstaande proces.

 

Opmerking: andere lichtnetadapters, waaronder die voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China en Japan, en Apple USB-lichtnetadapters zijn niet betrokken bij dit programma.

 

Uw lichtnetadapter identificeren

Vergelijk uw adapter met de onderstaande afbeeldingen. Een betrokken lichtnetadapter heeft vier of vijf tekens of geen tekens in de sleuf aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de Apple-lichtnetadapter zelf. Bij opnieuw ontworpen adapters is een regiocode van 3 letters afgedrukt op deze plek (EUR, KOR, AUS, ARG of BRA).

 

 

 

 

Opmerking: de landen en regio’s die worden vermeld, zijn voorbeelden van ondersteunde locaties voor die adapter. De adapters kunnen ook in andere landen worden gebruikt.

 

Omruilproces

Meld hier uw omruilaanvraag aan & kom dan langs in de door u geselecteerde winkel.