icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-macmini.png

16/10/2014

Apple stelt nieuwe Mac mini voor

Apple heeft de vernieuwde Mac mini voorgesteld met de nieuwste technologieën en een nieuwe, lagere instapprijs, waarmee de meest betaalbare Mac nu nog meer waar voor zijn geld biedt.

 

Mac mini is voorzien van Intel Core-processors van de vierde generatie, geïntegreerde grafische voorzieningen die tot 90 procent sneller zijn, 802.11ac wifi en Thunderbolt 2 – en is nog steeds de meest energiezuinige desktopcomputer ter wereld.

 

De nieuwe Mac mini biedt nieuwe grafische prestaties en meer aansluitmogelijkheden en kan gemakkelijk worden uitgebreid. De nieuwe geïntegreerde Intel HD Graphics 5000 en Intel Iris grafische processor leveren tot 90 procent snellere grafische prestaties dan de vorige generatie.

 

Mac mini heeft nu twee Thunderbolt 2-poorten, elk met tot 20 Gbps bandbreedte, plus nieuwe 802.11ac wifi die tot drie keer sneller is bij aansluiting op een 802.11ac-basisstation.

 

Mac mini is nog steeds de meest energiezuinige desktopcomputer ter wereld, en met een stroomverbruik van slechts 6 watt terwijl het systeem niet in gebruik is, overtreft Mac mini de Energy Star 6.1-vereisten met een factor 7.