icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
AdobeStock.png

19/10/2015

Blogbericht: Editors pick: Nieuwe Adobe Stock features voor CC Team leden

Over Adobe Stock staat online ondertussen al heel wat te lezen.  Het is onmogelijk om altijd alles gelezen te hebben.  Maar als we ergens een blogbericht vinden die het lezen waard is, dan delen we dit gaag met jou.  Annemie Beliard is de Product Marketing Manager bij Adobe voor Adobe Stock. Zij schreef een heel interessant blogbericht. Charlotte Bogaert (Creative Cloud Specialist bij Lab9) haalde er voor jou de belangrijkste punten uit en zette deze even op een rij:

 

Team pooling

Sinds kort hebben alle Creative Cloud teamleden toegang tot de credits van de Stock licentie die door de firma werd aangekocht. Ieder lid kan makkelijk afbeeldingen beheren en licenseren zonder daarvoor steeds autorisatie van de beheerder te hebben. Bestaande leden van Adobe Stock hoeven hiervoor geen speciale actie te ondernemen, de licentie die toegewezen werd aan een bepaald lid wordt automatisch beschikbaar gesteld aan iedereen binnen het team, zonder dat hiervoor een meerprijs wordt gevraagd.

Op stock.adobe.com kunnen alle ingelogde teamleden zien hoe veel afbeeldingen er nog aangekocht kunnen worden. Wanneer één iemand van het team een afbeelding aankoopt wordt de teller meteen aangepast zodat iedereen een up-to-date weergave krijgt.

 

 

 

Licentiegeschiedenis

Wanneer u nu klikt op licentiegeschiedenis ziet u een volledig overzicht van de aankopen die door uw team gedaan werden alsook additionele informatie over de afbeelding. U krijgt er ook de mogelijkheid om de afbeelding opnieuw aan te kopen als dit zou nodig zijn voor een tweede project voor een andere klant.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedeelde beschikbaarheid voor afbeeldingen

Zoals hierboven beschreven dienen afbeeldingen voor verschillende projecten voor verschillende klanten steeds opnieuw aangekocht te worden. Indien je echter met twee personen binnen je team werkt aan verschillende projecten voor dezelfde klant, dan moet je de afbeelding niet opnieuw aankopen. Door de image pooling functie is het voor iedereen zichtbaar of de afbeelding reeds werd aangekocht en kan deze ook makkelijk opnieuw gedownload worden zonder deze te moeten licenseren.

 

 

Interesse in een Adobe Stock licentie?

Contacteer ons via  056 255 511. Onze Creative Cloud specialist neemt zo snel mogelijk contact met je op!