icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-ipads.png

16/10/2014

Apple introduceert iPad Air 2 en iPad mini 3

Apple heeft iPad Air 2 geïntroduceerd, de dunste, krachtigste iPad tot nu toe. iPad Air 2 is maar 6,1 mm dik en weegt minder dan 500 gram, heeft een verbeterd Retina-display voor meer contrast en levendiger kleuren, en beschikt over betere camera's waarmee je prachtige foto's en video's kunt maken.

 

De nieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3 zijn verkrijgbaar in goud, zilver en spacegrijs, en beschikken over Touch ID zodat de gebruiker zijn iPad kan ontgrendelen met een enkele aanraking van de vinger.

 

iPad Air 2 is ontwikkeld met het oog op ongeëvenaarde draagbaarheid en gebruiksgemak, en heeft een prachtige met precisie vervaardigde, duurzame en solide unibodybehuizing van geanodiseerd aluminium. Op het Retina-display met volledig gelamineerd ontwerp lijken afbeeldingen en materiaal nog dichterbij te komen, waardoor de iPad nog persoonlijker in het gebruik wordt. Een speciaal ontwikkelde antireflectielaag vermindert spiegelingen met 56 procent, waardoor het display zowel binnen als buiten helderder is.

 

De iPad mini-lijn is nu uitgebreid met iPad mini 3 met Touch ID. iPad mini met Retina-display heeft voortaan de naam iPad mini 2 en is met een prijs van € 299 incl. btw (€ 247,11 excl. btw) nog betaalbaarder geworden. Beide iPads beschikken over een fantastisch Retina-display, supersnelle A7-chip, 5-megapixel iSight-camera, FaceTime HD-camera en supersnelle draadloze voorzieningen. De iPad mini is al verkrijgbaar vanaf € 249 incl. btw (€ 205,79 excl. btw).