icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-iphoneSE.jpg

21/03/2016

Apple introduceert iPhone SE: de krachtigste telefoon met 4-inch display

Apple presenteerde vandaag iPhone SE, de krachtigste telefoon met 4-inch display.

 

Hij is verkrijgbaar in vier prachtige metallic uitvoeringen waaronder roségoud. Het geliefde, compacte aluminium design is nu voorzien van matte afgeschuinde randen en ingelegd roestvrijstalen Apple logo in bijpassende kleur.

 

De 64-bits A9-chip, bekend van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, staat garant voor krachtige prestaties. Alles werkt razendsnel en de telefoon heeft een langere batterijduur, snellere draadloze verbinding, 12-megapixel iSight-camera met Live Photos en 4K-video en Touch ID met Apple Pay.

 

iPhone SE is gebaseerd op een geliefd iPhone-design dat van binnenuit volledig opnieuw is ontworpen. iPhone is in elke uitvoering nu zeer compleet en krachtig. Dankzij de 64-bits A9-chip, bekend van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus is de systeemprocessor van de iPhone SE twee keer zo snel en de grafische processor drie keer zo snel als bij de iPhone 5s. En de batterij gaat langer mee.

 

De nieuwe M9-bewegingscoprocessor is in de A9-chip geïntegreerd. Zo kunnen meer functies voortdurend actief zijn bij een lager energieverbruik. Bijvoorbeeld “Hé Siri” (zonder de telefoon op te pakken) en het bijhouden van afgelegde stappen en afstand.

 

Met de iPhone SE kun je nog sneller bestanden vinden, downloaden en streamen omdat de wifi-verbinding drie keer zo snel en de LTE-verbinding 50 procent sneller is dan bij de iPhone 5s.* Op iPhone SE zijn ook meer LTE-banden beschikbaar voor makkelijker mobiel internetten in het buitenland. De telefoon ondersteunt ook voice-over-LTE en bellen via wifi.

 

Modellen en prijzen ›