icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-macbook2016.jpg

19/04/2016

Apple vernieuwt MacBook en voorziet MacBook Air standaard van 8GB geheugen

Apple heeft de vernieuwde MacBook aangekondigd, die is voorzien van de allernieuwste Intel-processors, een snellere grafische processor, snellere flashopslag en een batterij die een uur langer meegaat.

 

De dunste en lichtste Mac van allemaal is nu dus ook nog eens beter dan ooit. De volledig metalen unibodybehuizing is nu verkrijgbaar in vier kleuren: goud, zilver, spacegrijs en – een primeur voor de Mac – roségoud. Met z’n schitterende 12-inch Retina-display, supersnel reagerende toetsenbord van volledig formaat, Force Touch-trackpad, veelzijdige USB-C-poort, batterij die de hele dag meegaat en design dat slechts 0,9 kilo weegt en 13,1 mm dun is, vormt MacBook de toekomst van de notebook.

 

De nieuwste MacBook bevat dual-core Intel Core M-processors van de zesde generatie met snelheden tot 1,3 GHz, Turbo Boost-snelheden tot 3,1 GHz en sneller1866-MHz geheugen. De nieuwe Intel HD Graphics 515 levert tot 25 procent betere grafische prestaties, en dankzij de snellere PCIe-flashopslag gaat alles wat je op MacBook doet vlotter, of je nu een app start of een bestand opent. En nu je tot tien uur draadloos kunt internetten en tot 11 uur iTunes-films kunt kijken, is MacBook de ideale keuze voor iedereen die z’n notebook overal de hele dag wil kunnen gebruiken.

 

Apple heeft ook bekendgemaakt dat vanaf nu standaard 8 GB geheugen in alle 13-inch MacBook Air-modellen zit.

 

Bekijk de MacBook-modellen ›
Bekijk de MacBook Air-modellen ›