icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-iphone6.png

15/09/2014

iPhone 6 beschikbaar vanaf 26 september

Apple heeft op 9 september iPhone 6 en iPhone 6 Plus aangekondigd, de grootste vooruitgang in de geschiedenis van iPhone. Het gaat om twee nieuwe modellen met een schitterend 4,7-inch en 5,5-inch Retina HD-display en allerlei innovatieve technologie in een compleet nieuw, ongelofelijk dun en naadloos ontwerp.

 

De nieuwe iPhones zijn voorzien van een met uiterste precisie vervaardigde unibodybehuizing van geanodiseerd aluminium dat naadloos aansluit op het geslepen glas van het display, met als resultaat een volkomen glad oppervlak.

 

iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn dunner dan ooit, hebben een groter display, liggen nog steeds goed in de hand en zijn ook nog steeds eenvoudig in het gebruik.

 

iPhone 6 en iPhone 6 Plus zitten boordevol nieuwe technologie, zoals de door Apple ontwikkelde A8-chip met een 64-bits architectuur van desktopklasse van de tweede generatie die zorgt voor optimale prestaties en een efficiënt energieverbruik; een geavanceerde iSight-camera en FaceTime HD-camera en supersnel mobiel internet. Beide modellen worden geleverd met iOS 8, de nieuwste versie van 's werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem, dat voor de gebruiker nog eenvoudiger, sneller en intuïtiever is. Het bevat onder meer nieuwe voorzieningen voor Berichten en Foto's, een QuickType-toetsenbord, een nieuwe Gezondheid-app, Delen met gezin en iCloud Drive.

 

In België zal iPhone 6 vanaf 26 september beschikbaar worden.

 

Pre-orders kunnen geplaatst worden vanaf 19 september. Hoewel Lab9 zijn uiterste best zal doen om elke bestelling zo snel mogelijk uit te leveren, garandeert een pre-order niet dat er een toestel voor u beschikbaar zal zijn op 26 september. Op 26 september wordt een deel van de beperkte voorraad gereserveerd voor klanten die effectief naar onze winkels komen om een toestel te kopen. Daarna zorgen we ervoor dat alle bestellingen in chronologische volgorde opgevolgd worden.