icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-percent.jpg

13/08/2016

Student of leerkracht? Tot 22/10 krijg je 10% op Mac, iPad Pro en de accessoires die je erbij koopt!

Het school- of academiejaar starten met een nieuwe Mac is gewoon de max! Zeker nu je bij Lab9 tot 22 oktober 2016 een korting krijgt van 10% op elke Mac of iPad Pro én op de bijbehorende accessoires.

 

Wil je eerst je oud toestel verkopen? Wij kunnen je helpen met onze overnamedienst!

 

 

 

Waarom Mac?

Haal alles uit het studentenleven met een notebook waarmee je geweldige dingen kunt doen, zowel in de collegezaal als daarbuiten. Mac is snel en toch simpel in het gebruik. Hij werkt samen met iPhone en iPad op een manier waarop andere computers dat niet kunnen. En dankzij geavanceerde technologieën profiteer je van buitengewone prestaties, een uitstekende beveiliging en een batterij die de hele dag meegaat.

 

Kies je Mac

 

 

 

Waarom iPad Pro?

iPad Pro is ongelooflijk veelzijdig, zowel binnen als buiten het leslokaal. Zo dun en licht, dat hij een studieboek, tekenblok, camera en nog veel meer is. Hij heeft zelfs zoveel power dat je er dingen mee kunt doen die je voorheen alleen op een pc kon doen.

 

Of je nu een paper schrijft of een video filmt en bewerkt, er is altijd wel een iPad-app waarmee je verder komt.

 

Kies je iPad Pro

 

 

 

 

Tijdens deze actie wordt een korting van 10% toegekend bij aankoop van elke Mac en iPad Pro (9,7 inch & 12,9 inch) door hogeschool- of universiteitsstudenten (18+), door hun leraars, docenten, (educatieve) medewerkers of door de ouders van de studenten. De 10% korting geldt slechts op 1 toestel per klant (1 desktop - 1 portable - 1 iPad Pro). Om voor de korting in aanmerking te komen, vragen we een identificatie in de vorm van een geldige studenten- of lerarenkaart of een bewijs van tewerkstelling.

 

Een aantal artikelen zijn van deze actie uitgesloten: iTunes Cards, iPhone, iPod en andere iPad modellen dan de iPad Pro. Om het feest compleet te maken, krijg je bovendien ook op elk accessoire dat samen met de Mac of iPad Pro gekocht wordt nog eens 10% korting!

 

Actievoorwaarden geldig tot en met 22 oktober 2016.

 

Lab9 behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van deze aanbieding en de duur van de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.