icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-mbp2016.jpg

27/10/2016

Apple onthult baanbrekende nieuwe MacBook Pro

Revolutionaire Touch Bar en grensverleggende prestaties in het dunste en lichtste Pro-ontwerp ooit.

 

Apple heeft de dunste en lichtste MacBook Pro ooit geïntroduceerd, voorzien van een baanbrekende interface waarmee de klassieke rij functietoetsen wordt vervangen door een schitterend Multi-Touch-display van Retina-kwaliteit, met de naam Touch Bar.

 

De nieuwe MacBook Pro is uitgerust met het meest heldere, kleurrijke Retina-display dat Apple ooit heeft geproduceerd, Touch ID voor veilige, efficiënte toegang, een nog sneller reagerend toetsenbord, een groter Force Touch-trackpad en een audiosysteem met twee keer zo groot dynamisch bereik.

 

Het is bovendien de krachtigste MacBook Pro tot nu toe, met quad-core en dual-core processors van de zesde generatie, tot 2,3x snellere grafische prestaties ten opzichte van de vorige generatie, supersnelle SSD’s en tot vier Thunderbolt 3-poorten.

 

Met de Touch Bar heeft de gebruiker alle regelaars direct bij de hand. Hij past zich dynamisch aan bij het gebruik van het systeem of apps als Mail, de Finder, Agenda, Numbers, GarageBand, Final Cut Pro X en apps van andere fabrikanten. Voor Safari worden bijvoorbeeld Tabbladen en Favorieten weergegeven in de Touch Bar, emoji in Berichten zijn gemakkelijk bereikbaar, afbeeldingen kunnen gemakkelijk worden bewerkt en in Foto’s kun je gemakkelijk door video’s spoelen.

 

Bekijk de modellen ›