icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-ipad.png

24/03/2017

Nieuwe 9,7-inch iPad met schitterend Retina-display levert ongekende prestaties

Al het plezier en alle kracht van iPad, nu vanaf € 409

 

Apple heeft de iPad met het populairste formaat vernieuwd. Het nieuwe device heeft een helderder 9,7-inch Retina-display, levert de beste prestaties in zijn klasse en is verkrijgbaar vanaf € 409. Dankzij zijn ongeëvenaarde draagbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, de ongelooflijke prestaties en de batterij die de hele dag meegaat, is iPad de populairste tablet ter wereld. Voor miljoenen klanten wereldwijd is iPad hun premium device. Met de meer dan 1,3 miljoen apps die specifiek voor iPad zijn ontwikkeld, kunnen klanten nog meer doen - van leren programmeren met Swift Playgrounds of boeken lezen op het grote scherm tot het opvoeren van hun productiviteit met Microsoft Office en het gebruiken van multitaskingfeatures als Split Screen. 

 

iPad is uitgerust met een prachtig helder Retina-display met meer dan 3,1 miljoen pixels voor indrukwekkende foto's en video's. Hij heeft een robuuste maar dunne aluminium unibodybehuizing van minder dan 500 gram, voor de ultieme draagbaarheid en bestendigheid. De door Apple ontworpen A9-chip met 64-bits architectuur van desktopklasse levert razendsnelle verwerking en grafische prestaties voor apps en games, terwijl de batterij nog steeds de hele dag meegaat, zoals klanten inmiddels van iPad verwachten. 

 

De camera's aan de voor- en achterkant leveren uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en kunnen bovendien HD-video opnemen. Zo kun je op een leuke én makkelijke manier FaceTime-gesprekken voeren met familie of vrienden en onvergetelijke momenten vastleggen met het grote Retina-display als zoeker. Met de supersnelle draadloze voorzieningen van iPad maken klanten snel en eenvoudig verbinding met LTE-frequentiebanden wereldwijd, zodat ze ook op reis online kunnen blijven. Apple SIM maakt het nog gemakkelijker om onderweg in meer dan 140 landen en regio's direct vanaf het device verbinding te maken via data-abonnementen. 

 

Dankzij Touch ID beschikken iPad-gebruikers over een eenvoudige en veilige manier om hun iPad te ontgrendelen, persoonlijke informatie binnen apps te beschermen en aankopen in de App Store, iTunes Store en iBooks Store goed te keuren. Met Apple Pay op iPad is het betalen voor artikelen en diensten vanuit apps of op een website in Safari nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

 

iPad wordt geleverd met iOS 10, met animaties en nog meer mogelijkheden voor expressie in Berichten, nieuwe manieren om Siri te gebruiken met je favoriete apps, prachtig opnieuw ontworpen Kaarten, Foto's, Apple Music en News, en de nieuwe Woning-app, waarmee je van alles in huis moeiteloos en veilig kunt installeren, beheren en bedienen vanuit één centrale plek. Met multitaskingfeatures als Slide Over, Split View en Beeld-in-beeld krijg je nog meer voor elkaar. 

 

Bekijk de modellen