icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
news-ecodays.jpg

01/04/2017

Eco-days: wat verandert er in april bij overname van jouw oude toestel?

Zoals je weet, kan je bij Lab9 terecht voor de overname van jouw oude toestel. In april hangt hier voor jou een extraatje aan vast dankzij onze Eco-days. 

 

Tussen 1 en 30 april 2017 wordt, bij overname van een Mac, iPad of iPhone, de overnameprijs van jouw toestel met 20% verhoogd. Dat scheelt onmiddellijk een pak wanneer je een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch koopt. 

 

Bovendien ontvang je nog eens 20% korting bij aankoop van een Tech21 telefooncase als je jouw oude case inlevert!

 

Surf snel naar onze shop om er al onze producten te ontdekken en maak van de gelegenheid gebruik om jouw devices te vernieuwen!

 

Bereken de waarde van je toestel en kom langs

 

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig van 1 april tot en met 30 april 2017. Bij overname van een Mac, iPad of iPhone wordt de overnameprijs met 20% verhoogd. De overnamewaarde kan berekend worden met de calculator via bovenstaande link en bevat al de extra verhoging. Deze calculator toont een indicatieve waarde. Zonder nazicht van het toestel kan geen definitieve waarde bepaald worden. Indien na de overname onmiddellijk een nieuw artikel wordt gekocht, zal het overnamebedrag bij deze aankoop in mindering gebracht worden. Bij een eventueel resterend saldo ontvang je waardebonnen, geldig voor alle aankopen bij Lab9. Bijkomende voorwaarden van onze overnamedienst vind je op de calculatorpagina's