icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
nieuws_eco-days_2018.png

16/02/2018

Eco-days: 20% extra overnamewaarde op jouw iPhone, iPad of MacBook

Zoals je weet, kan je bij Lab9 terecht voor de overname van jouw oude toestel. In februari hangt hier voor jou een extraatje aan vast dankzij onze Eco-days. 

 

Tussen 17 februari en 17 maart 2018 wordt, bij overname van een MacBook, iPad of iPhone, de overnameprijs van jouw toestel met 20% verhoogd. Dat scheelt onmiddellijk een pak wanneer je een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch koopt. 

 

Bovendien ontvang je nog eens 10% korting bij aankoop van een non-Apple beschermhoes EN geven we je 100 euro korting bij aankoop van je nieuwe MacBook Air. 

 

Surf snel naar onze shop om er al onze producten te ontdekken en maak van de gelegenheid gebruik om jouw devices te vernieuwen!

 

Bereken de waarde van je toestel en kom langs

 

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig van 17 februari tot en met 17 maart 2018.. Bij overname van een MacBook, iPad of iPhone wordt de overnameprijs met 20% verhoogd. De overnamewaarde kan berekend worden met de calculator via bovenstaande link en bevat al de extra verhoging. Deze calculator toont een indicatieve waarde. Zonder nazicht van het toestel kan geen definitieve waarde bepaald worden. Indien na de overname onmiddellijk een nieuw artikel wordt gekocht, zal het overnamebedrag bij deze aankoop in mindering gebracht worden. Bij een eventueel resterend saldo ontvang je waardebonnen, geldig voor alle aankopen bij Lab9. Bijkomende voorwaarden van onze overnamedienst vind je op de calculatorpagina's. Deze actie is niet cumuleerbaar met de EDU-korting.