icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
Mediacomm1.png

11/03/2019

MediaComm kiest voor partnership met Lab9 - Online Grafics

MediaComm grafisch interventieteam en Lab9 gaan een partnership aan voor de komende jaren, waarbij zij overtuigd zijn van een wederzijdse versterking.

MediaComm reikt flexibele & structurele oplossingen aan voor grafische on site support, voor web & print. Intussen heeft zij kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt. Vandaag stuurt MediaComm dagelijks 56 graphic designers op pad naar klanten in heel Vlaanderen.

 

Lab9 is de brandnaam van Online Grafics met focus op de professionele markt. Ze staat garant voor hard- en software alsook de integratie en automatisatie in professionele omgevingen. Online Grafics omvat meerdere divisies om zo specifiek antwoord te bieden aan verschillende noden. Lab9 is Apple Premium Reseller en als enige in België dragen ze de titel Adobe Platinum Reseller. Lab9 Academy, het opleidingscentrum van Lab9, is gecertificeerd als Adobe Authorised Training center. Ze bieden antwoord op alle vragen van basis tot expert-niveau. Kalendertrainingen worden voorzien doorheen het jaar op verschillende vestigingen alsook maatopleidingen in groep bij de klant ter plaatse.

 

De samenwerking met Lab9 is dubbel: enerzijds doet MediaComm beroep op Lab9 Academy voor de permanente opleidingsnoden van haar grafisch vormgevers, en daarnaast zorgt Lab9 Grafics voor de nodige hard & software oplossingen voor alle medewerkers van MediaComm.

 

“Het is erg belangrijk dat alle MediaComm medewerkers up-to-date blijven, en wij investeren dan ook permanent in opleidingen, vanwege deze constante opleidingsnood. Lab9 Academy is hiervoor een ideale partner voor ons. Hun opleidingsprogramma’s zijn kwalitatief hoogstaand, en zij kunnen ons helpen in een flexibel opleidingstraject voor al onze medewerkers.” zegt Paul Zeguers, CEO van MediaComm. “Bovendien heeft Lab9 ons ook kunnen helpen met een volledig uitgewerkte oplossing om al onze medewerkers te voorzien van de nodige hard- en software, die zij dagelijks nodig hebben om hun grafische opdrachten bij onze klanten professioneel te kunnen uitvoeren.”

 

De samenwerking werd bezegeld op het MediaComm hoofdkwartier, te Antwerpen, in aanwezigheid van Paul Zeguers, CEO MediaComm, Geert Coolman, CEO Lab9, Gino Vernaillen, Accountmanager Lab9 en Marieke Du Pré, verantwoordelijke Lab9 Academy.