icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
barst_.png

09/05/2019

Barst in je scherm? Wij repareren het nu de dag zelf

Je kan vanaf nu in onze stores terecht om het display van je toestel snel en efficiënt te laten herstellen. Maak een afspraak en je krijgt je dierbare iPhone de dag zelf nog terug.

 

We moeten niet rond de pot draaien: vrijwel iedereen heeft ooit al wel eens een display gehad dat er uitziet als een spinnenweb. Een kleine ramp als je je iPhone of tablet de hele dag door gebruikt.

 

Omdat het belangrijk is dat je snel en efficiënt geholpen wordt met je schermprobleem, zetten we vanaf nu in op Same Day Repair: Je maakt een afspraak in een van onze stores, je brengt je toestel binnen en dezelfde dag nog krijg je het terug met een gloednieuw scherm. Je kan een afspraak voor een herstelling maken via de telefoon of via mail. Je kan ook een slot boeken in de Apple Support app zelf. Hier vind je daarover meer informatie.

 

“Je kan ook binnenwandelen met je kapotte toestel, maar dan hangt alles af van het werkvolume die dag”, zegt Niels Dewulf, onze Service Manager. “Een volledige vervanging van een display neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Vroeger moesten de toestellen echter naar Nederland omdat de apparatuur voor de kalibratie van het beeldscherm zich daar bevond. Toen moest je al snel een week wachten op een reparatie. Ondenkbaar vandaag de dag. Nu kunnen we die kalibratie echter in onze winkel uitvoeren via een softwareprogramma. Een koud kunstje voor onze technische specialisten. Zo ben je zeker dat je toestel na de herstelling perfect afgesteld is. Een groot verschil met de repairshop om de hoek.”

 

Een bijkomend voordeel als je voor Lab9 kiest: wij zijn Premium Service Provider van Apple. Zo ben je er zeker van dat al onze mensen de juiste opleiding en vaardigheden hebben om jouw toestel te herstellen. Wij gebruiken ook uitsluitend originele Apple-onderdelen.

Bovendien behoud je de volledige garantie als je voor je herstelling bij ons komt.